GFC verliest eerste bekerduel

GFC heeft vanavond de eerste bekerwedstrijd in het nieuwe seizoen verloren. Op het eigen sportpark Heeckeren was het Hengelose Wilhelminaschool met 2-6 te sterk. Bij rust was het al 1-4 voor de bezoekers. Voor GFC, dat nog een handvol basiskrachten miste, scoorden Olaf Siegers en Thijs Moormann. Komende zaterdag speelt GFC, vanaf 13:00 uur, het tweede bekerduel in Aalten tegen AZSV 2.

Gerelateerde berichten

  • GFC geeft 3-0 voorsprong uit handen6 september 2020 GFC geeft 3-0 voorsprong uit handen GFC heeft het tweede bekerduel tegen Achilles ’12 uit Hengelo met 3-3 gelijk gespeeld. De rood zxwarten kwamen voor rust met 3-0 voor maar gaven die voorspring na de thee uit handen. Olaf […]
  • GFC klopt Juliana: 4-112 september 2020 GFC klopt Juliana: 4-1 Een goede generale voor GFC in aanloop naar de competitiestart volgende week. De derde en laatste poulewedstrijd in het regionale bekertoernooi werd met 4-1 gewonnen van het Hengelose […]
  • Klinkende zege GFC in Markelo24 februari 2019 Klinkende zege GFC in Markelo GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede […]
  • GFC alleen aan kop na winst tegen Enter15 oktober 2017 GFC alleen aan kop na winst tegen Enter GFC is na vandaag de enige ploeg in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal die nog geen puntenverlies heeft geleden. De ploeg van trainer Romano Lammertink klopte vanmiddag sv […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geëindigd in de vierde […]