GFC verliest eerste bekerduel

GFC heeft vanavond de eerste bekerwedstrijd in het nieuwe seizoen verloren. Op het eigen sportpark Heeckeren was het Hengelose Wilhelminaschool met 2-6 te sterk. Bij rust was het al 1-4 voor de bezoekers. Voor GFC, dat nog een handvol basiskrachten miste, scoorden Olaf Siegers en Thijs Moormann. Komende zaterdag speelt GFC, vanaf 13:00 uur, het tweede bekerduel in Aalten tegen AZSV 2.

Gerelateerde berichten

  • Klinkende zege GFC in Markelo24 februari 2019 Klinkende zege GFC in Markelo GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede […]
  • GFC alleen aan kop na winst tegen Enter15 oktober 2017 GFC alleen aan kop na winst tegen Enter GFC is na vandaag de enige ploeg in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal die nog geen puntenverlies heeft geleden. De ploeg van trainer Romano Lammertink klopte vanmiddag sv […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geëindigd in de vierde […]
  • Moormann schiet GFC langs Bentelo22 oktober 2017 Moormann schiet GFC langs Bentelo GFC blijft de ongeslagen koploper in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De rood zwarten wonnen vanmiddag met 3-2 van vv Bentelo. Thijs Moormann was de gevierde man op […]
  • Doorgaan derby weer ongewis22 december 2018 Doorgaan derby weer ongewis Of de Goorse stadsderby tussen GFC en Hector morgen wel door kan gaan is uiterst ongewis. De competitiewedstrijd in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal werd twee weken […]