GFC verliest eerste bekerduel

GFC heeft vanavond de eerste bekerwedstrijd in het nieuwe seizoen verloren. Op het eigen sportpark Heeckeren was het Hengelose Wilhelminaschool met 2-6 te sterk. Bij rust was het al 1-4 voor de bezoekers. Voor GFC, dat nog een handvol basiskrachten miste, scoorden Olaf Siegers en Thijs Moormann. Komende zaterdag speelt GFC, vanaf 13:00 uur, het tweede bekerduel in Aalten tegen AZSV 2.

Gerelateerde berichten

  • Klinkende zege GFC in Markelo24 februari 2019 Klinkende zege GFC in Markelo GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede […]
  • GFC alleen aan kop na winst tegen Enter15 oktober 2017 GFC alleen aan kop na winst tegen Enter GFC is na vandaag de enige ploeg in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal die nog geen puntenverlies heeft geleden. De ploeg van trainer Romano Lammertink klopte vanmiddag sv […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geëindigd in de vierde […]
  • GFC speelt gelijk bij SVVN30 augustus 2020 GFC speelt gelijk bij SVVN GFC is gisteren het bekertoernooi begonnen met een 1-1 gelijkspel bij derdeklasser SVVN in Nijverdal. Ondanks een flink aantal invallers boden de rood zwarten prima partij en kregen in […]
  • GFC en Hector verliezen oefenduels25 augustus 2020 GFC en Hector verliezen oefenduels GFC heeft vanavond de oefenwedstrijd tegen de onder 23-selectie van HSC '21 met 2-6 verloren. Bij rust was het nog 1-2. Thijs Moormann en Collin Mensink scoorden voor GFC tegen de jonge […]