Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…

De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto’s tijdens Happy Car Kids en is er de Open Dag van de Hofkerk met diverse activiteiten. Het Goorse centrum is vanaf het einde van de middag afgesloten voor de Ronde van Goor die begint met de Dikke Banden-race en eindigt met de Cityrun by Night. Daarover straks meer op deze site. Zondagmiddag heet het Open Huis van De Reggehof ‘Koekeloeren’ en wordt ook de expositie over de Goorse Biertent Rellie daar geopend. Op de tennisvelden van De Mossendam wordt het Open Goorse Kampioenschap afgesloten met de laatste finales. Voor alle evenementen check onze speciale pagina.

Morgen is ook weer De Dikke Banden-race tijdens de Ronde van Goor

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • Bovenbergcross, Helligen Hendrik, tennis en film…11 maart 2022 Bovenbergcross, Helligen Hendrik, tennis en film… De evenementenkalender begint na een lange coronaperiode steeds voller te worden en ook dit weekeinde is er wel weer het één en ander te doen in het Twentse Haagje. Zo is er vanavond […]
  • Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…30 augustus 2019 Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal… Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv […]
  • The begin of the summer-party en films…6 mei 2022 The begin of the summer-party en films… Het is het weekeinde waarin The begin of Summer-party centraal staat als het gaat om de Goorse evenementen. Het spektakel voor 18-plussers in sporthal De Mossendam is bijna uitverkocht en […]
  • Cabaret, Duitse klanken en ronkende motoren22 april 2022 Cabaret, Duitse klanken en ronkende motoren Na het enerverende Paasweekeinde is er ook de komende dagen weer van alles te doen in en om het Twentse Haagje. Allereerst het cabaretduo Joosen&De Jager dat vanavond in de Reggehof […]