Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…

De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto’s tijdens Happy Car Kids en is er de Open Dag van de Hofkerk met diverse activiteiten. Het Goorse centrum is vanaf het einde van de middag afgesloten voor de Ronde van Goor die begint met de Dikke Banden-race en eindigt met de Cityrun by Night. Daarover straks meer op deze site. Zondagmiddag heet het Open Huis van De Reggehof ‘Koekeloeren’ en wordt ook de expositie over de Goorse Biertent Rellie daar geopend. Op de tennisvelden van De Mossendam wordt het Open Goorse Kampioenschap afgesloten met de laatste finales. Voor alle evenementen check onze speciale pagina.

Morgen is ook weer De Dikke Banden-race tijdens de Ronde van Goor

Gerelateerde berichten

  • Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…30 augustus 2019 Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal… Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv […]
  • Expositie Apollo en Seniorencafé…16 augustus 2019 Expositie Apollo en Seniorencafé… Het is, vanwege de vakantietijd, nog immer rustig op de evenementenkalender. Zo zijn er nog vele Gorenaren op vakantie en zijn er ook de nodige muziekliefhebbers die dit weekeinde […]
  • Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream…22 november 2019 Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream… Geen vertier in De Reggehof dit weekeinde. De eerder geplande voorstellingen 'Heel Holland Stampt' en 'Heel Holland Covered' gaan niet door vanwege 'reparatiewerkzaamheden' en zullen op […]
  • Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices24 november 2017 Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices Een overvolle evenementenagenda voor wat betreft het laatste weekend van november met vanavond en morgenavond de 3e en 4e Goorse Revue in zaal De Ster. Deze voorstellingen zijn volledig […]
  • Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten13 januari 2017 Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten Een mooi gevulde evenementenkalender voor dit weekeinde met vanavond het optreden van de alom geprezen Ashton Brothers in De Reggehof. Zij brengen hilarische sketches met acrobatiek en […]