Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier

Onder de naam Seine begint de Stichting Doors Wide Open, een kleding- en voedselbank voor mensen en een voedselbank voor dieren. De stichting zamelde al kleding, spullen en speelgoed in op kleine schaal maar wil dit nu uitbreiden. Dit voor mensen die het niet breed hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “Het idee kwam na de sluiting van kledingbank Katoen toen de vraag sterk steeg naar kleding, ook was er altijd al vraag naar een voorziening voor gratis voedsel voor dieren. Door de verschillende onderdelen los te koppelen van Doors Wide Open hopen we dat mensen beter de weg kunnen vinden in de toekomst.” zegt initiatiefnemer Seine Braakman.

Wie spullen wil doneren kan dat doen bij de Haaksbergerweg 13 in Kerspel Goor. Giften kunnen ook thuis worden opgehaald. Mensen die het financieel erg moeilijk hebben en niet de middelen hebben om zich zelf te voorzien van kleding, voedsel en speelgoed kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 06-20539460.

De uitgifte voor huisdieren start binnenkort maar er moet eerst ingezameld worden dus wie er wat over heeft kan dit ook doneren aan ons, het gaat om voeding, speeltjes en andere benodigdheden.

Speelgoed wordt uitgegeven met sinterklaas en kerst en bij verjaardagen Ook hier is nog veel goed gebruikt of nieuw speelgoed welkom.

Om ruimte te creƫren stopt Doors Wide Open met het verzamelen van meubelen en huisraad. Witgoed en fietsen blijven wel welkom. Ook zijn er nieuwe vrijwilligers voor alle voorkomende werkzaamheden nodig.