Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier

Onder de naam Seine begint de Stichting Doors Wide Open, een kleding- en voedselbank voor mensen en een voedselbank voor dieren. De stichting zamelde al kleding, spullen en speelgoed in op kleine schaal maar wil dit nu uitbreiden. Dit voor mensen die het niet breed hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “Het idee kwam na de sluiting van kledingbank Katoen toen de vraag sterk steeg naar kleding, ook was er altijd al vraag naar een voorziening voor gratis voedsel voor dieren. Door de verschillende onderdelen los te koppelen van Doors Wide Open hopen we dat mensen beter de weg kunnen vinden in de toekomst.” zegt initiatiefnemer Seine Braakman.

Wie spullen wil doneren kan dat doen bij de Haaksbergerweg 13 in Kerspel Goor. Giften kunnen ook thuis worden opgehaald. Mensen die het financieel erg moeilijk hebben en niet de middelen hebben om zich zelf te voorzien van kleding, voedsel en speelgoed kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 06-20539460.

De uitgifte voor huisdieren start binnenkort maar er moet eerst ingezameld worden dus wie er wat over heeft kan dit ook doneren aan ons, het gaat om voeding, speeltjes en andere benodigdheden.

Speelgoed wordt uitgegeven met sinterklaas en kerst en bij verjaardagen Ook hier is nog veel goed gebruikt of nieuw speelgoed welkom.

Om ruimte te creëren stopt Doors Wide Open met het verzamelen van meubelen en huisraad. Witgoed en fietsen blijven wel welkom. Ook zijn er nieuwe vrijwilligers voor alle voorkomende werkzaamheden nodig.

Gerelateerde berichten

  • Kleding voor minima bij Doors Wide Open29 november 2019 Kleding voor minima bij Doors Wide Open Een kleding en speelgoedmarkt vandaag en morgen op de locatie van Doors Wide Open in Kerspel Goor tussen Goor en Hengevelde. Zogenoemde minima-gezinnen hebben van de gemeente een bon […]
  • Subsidies voor voedselbank en kledingbank ‘Van Katoen’21 januari 2016 Subsidies voor voedselbank en kledingbank ‘Van Katoen’ De gemeente Hof van Twente trekt voor het komende jaar €6.000,- uit voor de Goorse voedselbank en geeft in totaal €22.250,- aan kledingbank 'Van Katoen'. Beide instellingen zetten zich in […]
  • Winkel Doors Wide Open gaat sluiten1 december 2017 Winkel Doors Wide Open gaat sluiten Doors Wide Open gaat in maart de winkel in het Goorse stadshart sluiten. De winkelruimte gaat plaats maken voor een ontmoetingsruimte van de stichting die 'De Huiskamer' gaat heten.  De […]
  • Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank21 november 2014 Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank De zes Goorse basisscholen gaan kinderondergoed inzamelen voor kledingbank 'Van Katoen'. Deze is sinds kort gevestigd in de Goorse Wijnkamp en bedoeld voor mensen die het niet breed […]
  • Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open9 oktober 2019 Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open Komend jaar kunnen er 40 gezinnen die het niet breed hebben op vakantie via de stichting Doors Wide Open. Zij kunnen een week terecht op camping Monte Bello waar vanaf april volgend jaar […]