Wolsink prolongeert titel Ronde van Goor, Nijman snelste in City Run

De Ronde van Goor is net als een jaar geleden gewonnen door Jelle Wolsink. Samen met Max Kroonen en Arjan Hofman ontsnapte Wolsink uit het peloton, waarna hij over de sterkste eindsprint beschikte. De eindzege in de VIRO Criterium CUP Twente ging naar Jelle Johannink. Traditiegetrouw stond daarna de City Run op het programma. Deze werd een prooi voor het Goorse looptalent Niek Nijman, die plaatsgenoten Bernd Waanders en Danny Paalman letterlijk zijn hielen liet zien. Bij de vrouwen won de Almelose Eline Albers. Marloes Paf en Marel Blumink, beiden uit Goor, werden tweede en derde.

Bij de vrouwen ging de zege in de wielerwedstrijd naar Sanne Bouwmeester, die voor Annet Pit en Femke de Vries eindigde. Tessa Neefjes eindigde als vierde, maar dat was wel voldoende voor de eindwinst in de VIRO Criterium Cup Twente. De Goorse Marit Cent legde in dat klassement beslag op de derde plek.

Gerelateerde berichten

  • Peetoom en Te Stroet winnen Goorse wielerronde2 september 2017 Peetoom en Te Stroet winnen Goorse wielerronde Kirsten Peetoom en Rens te Stroet zijn zaterdagavond de winnaars geworden van de Ronde van Goor. Peetoom, woonachtig in het Limburgse Bunde en vorig jaar al tweede in Goor, wist de […]
  • Podiumplaats Marit Cent in Ronde van Borne23 augustus 2019 Podiumplaats Marit Cent in Ronde van Borne Marit Cent kan met vertrouwen toewerken naar de Ronde van Goor, die zaterdag 7 september wordt verreden. De 20-jarige Goorse wielrenster is donderdagavond als derde geĆ«indigd in de Ronde […]
  • Spectaculaire koersen in Ronde van Goor verwacht6 september 2019 Spectaculaire koersen in Ronde van Goor verwacht Wie zaterdag gaat kijken bij de Ronde van Goor kan spannende wedstrijden verwachten. Voor zowel de elite/beloften vrouwen als de elite/beloften mannen is de wielerronde namelijk het […]
  • Marit Cent enige uit gemeente in Ronde van Markelo17 augustus 2017 Marit Cent enige uit gemeente in Ronde van Markelo De Goorse wielrenster Marit Cent staat komende vrijdagavond aan de start van de Ronde van Markelo. Daarmee is ze de enige wedstrijdrenster uit de Hof van Twente die er actief is. Cent […]
  • Marit Cent verrast met vijfde plaats in Oldenzaal28 augustus 2017 Marit Cent verrast met vijfde plaats in Oldenzaal Het Goorse wielertalent Marit Cent komt in een goede vorm naar haar thuiswedstrijd, de Ronde van Goor van aankomende zaterdag. In de Ronde van Oldenzaal, die uitliep op een massasprint, […]