GFC weer onderuit in de beker

GFC is moeizaam begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg van trainer Romano Lammertink was gistermiddag kansloos in het bekerduel tegen het tweede team van ASZV. In Aalten werd met 5-0 verloren. de kersverse zaterdag-vierdeklasser verloor afgelopen dinsdag ook al van Wilhelminschool met 2-6. Komende zaterdag speelt GFC de derde en laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi tegen Tubantia. Op eigen veld om 14:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]
  • Lammertink nog een jaar bij GFC11 december 2018 Lammertink nog een jaar bij GFC Romano Lammertink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van GFC. De Goorse oefenmeester verlengde gisteravond zijn contract met één seizoen. Lammertink is nu bezig aan zijn vijfde […]
  • GFC wint laatste bekerduel14 september 2019 GFC wint laatste bekerduel GFC heeft vanmiddag de derde en laatste bekerwedstrijd in de poule gewonnen. Het zaterdagteam van het Hengelose Tubantia werd met 1-0 verslagen. De enige treffer kwam op naam van Collin […]
  • GFC klimt naar plek twee22 april 2019 GFC klimt naar plek twee GFC blijft maar winnen in de vierde klasse G en is na vandaag de nummer twee op de ranglijst. Op eigen veld werd, na de 6-1 zege van afgelopen zaterdag tegen Raalte, ook DAVO aan de […]