Rellieleden onder de indruk van fotoserie Trienen

Vanmiddag is in De Reggehof de foto-expositie over de Goorse Biertent Rellie geopend. De serie zwart-wit foto’s is in het afgelopen jaar geschoten door Barbara Trienen die met name de authenticiteit en de rauwheid in volle glorie laat zien. Tijdens de opening waren er fraaie woorden van het oudste Rellielid- en kunstenaar Wolter Wiegerinck en Rellie-preses Jan Roelofsen. De opening met daarbij de Rellieleden was onderdeel van ‘Koekeloeren’, de open middag van De Reggehof. Daar werd ook een nieuw theatermagazine gepresenteerd.

Gerelateerde berichten

  • Bigbandfestival in beeld…23 april 2019 Bigbandfestival in beeld… Het was een prachtige stralende dag met in totaal meer tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers in het Goorse centrum ondanks de kampioenswedstrijd van FC Twente. Het Bigbandfestival Goor is […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Popquiz, mediwietmarkt en spooktocht…8 maart 2019 Popquiz, mediwietmarkt en spooktocht… Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde. Die begint bij de opening van de statie-tentoonstelling in de Hofkerk over de kruisiging van Jezus, vanmiddag. In De Reggehof de […]