Twenthe en Hector verliezen bekerduels

Twenthe ging vanmiddag in de bekerwedstrijd tegen Colmschate’33 onderuit met 4-1. De ploeg van trainer Hans Dirksen stond bij rust met 2-1 achter in Deventer. Voor de Goorse ploeg scoorde Wouter Leusink (foto). Na de thee scoorde derdeklasser Colmschate nog twee keer ondanks een gelijk opgaand duel. De 4-1 was dus geflatteerd. Hector verloor ook van een derdeklasser. In Albergen werd de bekerwedstrijd tegen De Tukkers kansloos met 7-0 verloren.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-030 september 2018 Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-0 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal:   3A 14.00: vv Twenthe - De Tukkers¬†¬† 3-1 (doelpunten Twenthe: Mark […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel29 september 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel Voor vv Twenthe staat de tweede competitieronde in de derde klasse A vooral in het teken van een goed resultaat om het vertrouwen een boost te geven. De ploeg van trainer Hans Dirksen was […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Bekerprogramma Goorse clubs bekend31 juli 2021 Bekerprogramma Goorse clubs bekend Het bekerprogramma van de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs is bekend. De vierdeklassers beginnen in het weekeinde van 4 en 5 september met de eerste duels. GFC begint op […]
  • Ook geen Regio Cup voor amateurvoetballers6 mei 2021 Ook geen Regio Cup voor amateurvoetballers Geen competitie en nu is er ook een streep gezet door de Regio Cup voor de amateurvoetballers uit Goor en omgeving. De KNVB besloot vandaag dat dit toernooi definitief niet meer haalbaar […]