Twenthe en Hector verliezen bekerduels

Twenthe ging vanmiddag in de bekerwedstrijd tegen Colmschate’33 onderuit met 4-1. De ploeg van trainer Hans Dirksen stond bij rust met 2-1 achter in Deventer. Voor de Goorse ploeg scoorde Wouter Leusink (foto). Na de thee scoorde derdeklasser Colmschate nog twee keer ondanks een gelijk opgaand duel. De 4-1 was dus geflatteerd. Hector verloor ook van een derdeklasser. In Albergen werd de bekerwedstrijd tegen De Tukkers kansloos met 7-0 verloren.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op jacht naar eerherstel29 september 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel Voor vv Twenthe staat de tweede competitieronde in de derde klasse A vooral in het teken van een goed resultaat om het vertrouwen een boost te geven. De ploeg van trainer Hans Dirksen was […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-030 september 2018 Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-0 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal:   3A 14.00: vv Twenthe - De Tukkers¬†¬† 3-1 (doelpunten Twenthe: Mark […]
  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]