Auto volledig uitgebrand na vlammenzee

Een buitengewoon onaangename verrassing vanochtend voor een van de bewoners aan de Pastoriestraat. Daar is in het holst van de nacht een geparkeerde auto volledig in vlammen opgegaan. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de auto. Bij de brand kwam veel rook vrij en dat zorgde uiteraard voor opschudding in de straat. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Foto’s Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Mysterie rondom nieuwe auto- en camperbrand15 september 2019 Mysterie rondom nieuwe auto- en camperbrand En weer was het raak afgelopen nacht. Na de fik in een auto van afgelopen week in de Pastoriestraat, zijn op een parkeerplaats aan de Meidoornstraat zijn vannacht een camper en auto […]
  • Feestelijke optredens en drukte tijdens Bonte Avond Kinderkamp22 augustus 2019 Feestelijke optredens en drukte tijdens Bonte Avond Kinderkamp Het weer is prachtig en daarvan genoten de kinderen op het Goorse Houtdorp deze week al optimaal. Vanavond genoten ook ouders, grootouders en anderen van de gebeurtenissen op de Hogenkamp […]
  • Nu de branden geblust zijn…15 september 2019 Nu de branden geblust zijn… Goor zit met een giga-raadsel. Wat is het verhaal achter de autobranden? Eerst deze week In de Pastoriestraat, vannacht iets verderop in Goor. De forensische opsporingsdienst heeft […]
  • Schoorsteenbrand in Kerkstraat18 februari 2019 Schoorsteenbrand in Kerkstraat De Goorse brandweer is vanavond wederom uitgerukt voor een schoorsteenbrand, ditmaal bij een woning in de Kerkstraat. De brand was snel onder controle en met hulp van een hoogwerker wordt […]