Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe

De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat evenement is er eerst een parade door de Goorse straten. Dat doen de Goorse muzikanten nog in de ‘oude’ kledij. Hoe de nieuwe kleding eruit ziet wordt tot dan geheim gehouden.

Apollo in actie tijdens de Taptoe op ’t Piepwillem in 2014

Na de Taptoe zal het huidige uniform ook worden toegevoegd aan de expositie over 100 jaar Apollo in het Goors Historisch Museum. Daar hangen ook uniformen en Majorette-pakjes die de muzikanten van Apollo in de afgelopen eeuw gedragen hebben. De Streetparade is tussen 16:00 uur en 17:30 uur in het centrum van Goor. De Taptoe met diverse toporkesten begint om 20:00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor €7,50 te koop bij De Reggehof, Primera De Bandijk, The Readshop, Servicestation Hoek en via deze LINK.

De Majorettes van Apollo in 1976

Gerelateerde berichten

  • Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo16 juli 2019 Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog […]
  • Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe18 september 2019 Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe De vijf toporkesten die komende zaterdag meedoen aan de Jubileum-Taptoe van Apollo zullen voorafgaand aan het spektakel op het Schoolfeestplein ook diverse straten van Goor bezoeken […]
  • Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe11 september 2019 Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe Volgende week zaterdag, 21 september, is er nog één keer een zogenoemde 'terrassen op straat-dag' in het Goorse centrum. Dit in aanloop naar de Taptoe ter ere van het 100-jarig bestaan […]
  • Geld uit Schoolfeestfonds voor Apollo en theatervoorstelling7 mei 2019 Geld uit Schoolfeestfonds voor Apollo en theatervoorstelling De jubilerende muziekvereniging Apollo krijgt een bijdrage van €2500,- uit het Schoolfeestfonds voor nieuwe uniformen. Daarmee krijgt Apollo samen met de stichting OOKEEJ het grootste […]
  • Bomvolle sporthal geniet van Apollo6 januari 2019 Bomvolle sporthal geniet van Apollo Een geweldige aftrap van het jubileumjaar voor muziekvereniging Apollo. De Goorse muziektrots presenteerde zich gisteravond in volle glorie in sporthal De Mossendam tijdens het […]