Prachtige dag voor jonge mantelzorgers tijdens Happy Car Kids

50 jonge mantelzorgers hebben afgelopen zaterdag een prachtige middag beleefd tijdens Happy Car Kids. Jonge mantelzorgers zijn kinderen die een familielid hebben met een beperking, stoornis, ziekte of verslaving. Happy Car Kids is een initiatief van de Goorse Edith Walhof die het evenement organiseert samen SIZ Twente. In bijzonder fraaie auto’s waaronder een Ferrari en diverse old-timers, werd vanaf het terrein van Aqua Plus een rondrit door de regio gemaakt. Ook waren optredens van DJ Edwin van ’t Schip en Circus Caroly.

Foto: Aleks Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd1 september 2018 Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd Het is hét kindje van Edith Walhof. De Goorse is dé drijvende kracht achter het evenement Happy Car Kids dat vandaag voor de vijfde keer werd georganiseerd met start en finish op het […]
  • Happy Car Kids weer groot feest14 september 2015 Happy Car Kids weer groot feest Het was weer één groot feest voor 15 kinderen van revalidatiecentrum 't Roessingh. Zaterdagmiddag werden ze in Goor onthaald op het plein van Aqua Plus en in fraaie klassieke auto's […]
  • Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics27 augustus 2016 Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics Maatschappelijke betrokkenheid op een steenworp afstand van elkaar. De Goorse bedrijven Aqua Plus en Yalp toonden vandaag hun menselijke gezicht met de organisatie van twee evenementen […]
  • Niek ‘van de Höver’ vindt Schoolfeestvlag30 mei 2015 Niek ‘van de Höver’ vindt Schoolfeestvlag Niek Scholte in 't Hof is de tweede winnaar van 20 bierpennningen voor het komende Feest der Feesten. In het programma 'Op jacht naar de Schoolfeestvlag' vond hij de vlag bij Aqua Plus aan […]
  • ‘De Hugo Borst van Twente…’19 september 2017 ‘De Hugo Borst van Twente…’ Aan het einde van de middag is het boek 'Mantelzorger der liefde' gepresenteerd in de foyer van De Reggehof in het bijzijn van zo'n 100 belangstellenden. Het boek van de Goorse Ingrid […]