Waanders en Morsink gaan samen

Nils Waanders van Waanders Ontwerp en Michelle Morsink van SPLETSCH! gaan verder als één bedrijf onder de naam Waanders.studio. Dat doen ze in het pand waar Waanders al is gevestigd aan het Julianaplein. Het bedrijf houdt zich bezig met grafisch ontwerp, social media en andere visuele communicatie. Er zijn vier mensen in dienst van Waanders.studio.

Gerelateerde berichten

  • Nils Waanders wint Duurzaamheidsprijs26 maart 2017 Nils Waanders wint Duurzaamheidsprijs Nils Waanders heeft beslag gelegd op de Duurzaamheidsprijs 2017. De ondernemer van Waanders Ontwerp heeft een app ontworpen waarmee douchen leuker en goedkoper wordt. De grafisch vormgever […]
  • Waanders Ontwerp in campagne Timing19 maart 2016 Waanders Ontwerp in campagne Timing Ondernemer Nils Waanders schittert in de nieuwe campagne 'Wij Doen'. In de online reclamespot van Uitzendbureau Timing verhalen ondernemers van starters tot multinational over hun visie. […]
  • Lamers gaat nog één keer open13 november 2018 Lamers gaat nog één keer open Lamers opent komende zaterdag nog één keer de deuren. De winkel in huishoudelijke artikelen- en speelgoed houdt vanaf 10:00 uur de laatste uitverkoop in het pand aan de Molenstraat. Dit […]
  • Lamers gaat sluiten7 april 2018 Lamers gaat sluiten Lamers Goor in de Molenstraat gaat sluiten. De winkel met huishoudelijke artikelen en speelgoed gaat dicht om 'bedrijfs-economische redenen'. In een brief aan deze site zeggen de uitbaters […]
  • Blokker gaat weg, Lamers komt terug25 juli 2016 Blokker gaat weg, Lamers komt terug De karakteristieke letters van de vorige eigenaren staan nog altijd op het winkelpand in de Molenstraat waar al sinds jaar en dag huishoudelijke en kado-artikelen evenals speelgoed wordt […]