Sleutelbos gevonden richting Bentelo

Ter hoogte van de Suetersweg 13 in Bentelo is een sleutelbos gevonden, met onder andere een autosleutel van een Audi eraan.Ze lagen op de fietsstrook in de richting van Beckum. De eigenaar kan contact opnemen met 06-53751318.


Gerelateerde berichten

  • jb poesbibi vermist3 december 2013 Poes Bibi vermist op Het Gijmink De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets […]
  • Sleutels gevonden13 januari 2020 Sleutels gevonden Een sleutel én een blauwe magneetsleutel, is gevonden bij het oud papier inzamelpunt aan de van Kollaan. Volgens de vinder moet de sleutel zijn van iemand met een Audi. Wie de sleutel […]
  • Update: Hond aangereden, auto rijdt door24 oktober 2010 Update: Hond aangereden, auto rijdt door De ruwharige teckel Charly is gisteren aangereden op de Pluvierstraat en daarna op de vlucht geslagen. De aanrijding vond plaats rond half twaalf gisteravond en de bestuurder van de wagen, […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Petra treft auto met schade aan en zoekt dader25 mei 2018 Petra treft auto met schade aan en zoekt dader Petra trof afgelopen woensdag haar witte Audi A3 auto met aanzienlijke voorschade aan. Ze had deze net na de middag op het Weversplein geparkeerd en merkte de schade op toen ze om 14:00 […]