Sleutelbos gevonden richting Bentelo

Ter hoogte van de Suetersweg 13 in Bentelo is een sleutelbos gevonden, met onder andere een autosleutel van een Audi eraan.Ze lagen op de fietsstrook in de richting van Beckum. De eigenaar kan contact opnemen met 06-53751318.


Gerelateerde berichten

  • jb poesbibi vermist3 december 2013 Poes Bibi vermist op Het Gijmink De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets […]
  • Update: Hond aangereden, auto rijdt door24 oktober 2010 Update: Hond aangereden, auto rijdt door De ruwharige teckel Charly is gisteren aangereden op de Pluvierstraat en daarna op de vlucht geslagen. De aanrijding vond plaats rond half twaalf gisteravond en de bestuurder van de wagen, […]
  • Petra treft auto met schade aan en zoekt dader25 mei 2018 Petra treft auto met schade aan en zoekt dader Petra trof afgelopen woensdag haar witte Audi A3 auto met aanzienlijke voorschade aan. Ze had deze net na de middag op het Weversplein geparkeerd en merkte de schade op toen ze om 14:00 […]
  • Pim zoekt zijn portemonnee20 oktober 2018 Pim zoekt zijn portemonnee Pim is zijn portemonnee, met daarin onder andere een OV-jaarkaart en een bankpasje, verloren toen hij op weg was van de Probin naar de Van Coeverdenstraat. Als u deze heeft gevonden neem […]
  • USB-stick met fotomateriaal gevonden20 augustus 2016 USB-stick met fotomateriaal gevonden In de Herman Heijermansstraat is gisteren een USB-stick gevonden. Op de stick staan onder andere foto`s van een vakantie in Frankrijk enĀ een in het bos poserende man. De eigenaar kan […]