Sleutelbos gevonden richting Bentelo

Ter hoogte van de Suetersweg 13 in Bentelo is een sleutelbos gevonden, met onder andere een autosleutel van een Audi eraan.Ze lagen op de fietsstrook in de richting van Beckum. De eigenaar kan contact opnemen met 06-53751318.


Gerelateerde berichten

  • schalkeuit15 maart 2012 Goor massaal naar Die Königsblauen Het zijn de krenten in de pap voor de Goorse FC Twentefans. Zij zijn vandaag massaal afgereisd naar Gelsenkirchen waar vanavond een plek in de kwartfinales kan worden veiliggesteld. FC […]
  • Donderdagavond minder druk25 juni 2010 Donderdagavond minder druk De donderdag is minder goed bezocht als vorig jaar. Ook werd er minder bier vertapt. Dat zegt Schoolfeestvoorzitter Dollekamp. Als oorzaak noemt hij onder meer de voetbalwedstrijd tussen […]
  • Houtstop voor paasvuur4 april 2009 Houtstop voor paasvuur  Als het aan stichting Loer ligt kan volgende week zondag de fik er weer in, want er is genoeg snoeihout ingezameld om weer een paasvuur van formaat neer te zetten. Voorzitter Hennie Smit […]
  • Tafeltennissers Olympia allebei onderuit26 september 2017 Tafeltennissers Olympia allebei onderuit De tafeltennissers van Olympia 1 en 2 hebben allebei een moeilijke competitiestart gemaakt. In de 1e klasse D ging het eerste team in de ouverture in Lochem tegen de Toekomst 4 met 7-3 ten […]
  • Toen de Sint nog met de trein kwam…17 november 2018 Toen de Sint nog met de trein kwam… Met de intocht van Sinterklaas, morgen in de Goorse haven, in het vizier, kijken wij al even traditioneel terug naar vervlogen tijden in het archief van de stichting Historisch Goor. […]