Twenthe klopt HSC in Tukker Cup

Het eerste team van vv Twenthe heeft de eerste wedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op het eigen kunstgras werd het onder 21-team van HSC ‘21 uit Haaksbergen met 2–1 verslagen. Voor de ploeg van trainer Hans Dirksen (foto) scoorden Koen Morsink en Simon Hevink.

Gerelateerde berichten

  • GFC speelt gelijk tegen HSC ’21 224 januari 2017 GFC speelt gelijk tegen HSC ’21 2 Een verdienstelijk gelijkspel voor GFC dinsdagavond in Haaksbergen. Daar eindigde een oefenwedstrijd tegen het tweede elftal van HSC '21 dat uitkomt in de reserve hoofdklasse,  in 2-2. […]
  • GFC oefent tegen topklasser HSC6 oktober 2014 GFC oefent tegen topklasser HSC GFC speelt morgenavond een oefenduel tegen HSC '21. Het duel wordt gespeeld in het kader van de 'verjaardag' van de rood-zwarten. De Goorse Football Club erd op 7 oktober van het jaar 1907 […]
  • Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup15 januari 2019 Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup GFC is uitgeschakeld in de strijd om de Tukker Cup. De Oudste Goorsche moest vanavond haar hoofd buigen in de tweede ronde. Tweedeklasser Barbaros was met 4-1 te sterk, maar GFC begon nog […]
  • Twenthe en GFC door naar kwartfinales Tukker Cup6 februari 2018 Twenthe en GFC door naar kwartfinales Tukker Cup Zowel vv Twenthe als GFC zijn door naar de kwartfinales van de Tukker Cup. Twenthe won vanavond in Wierden van derdeklasser Juventa '12. Na een ruststand van 0-1 werd het uiteindelijk 2-3 […]
  • Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO2 mei 2018 Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO Twenthe Goor mag het in de finale van de strijd om de Tukker Cup opnemen tegen DETO Twenterand. De ploeg van trainer Michiel Mensink won in de halve eindstrijd vorige week van Excelsior'31 […]