Twenthe klopt HSC in Tukker Cup

Het eerste team van vv Twenthe heeft de eerste wedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op het eigen kunstgras werd het onder 21-team van HSC ‘21 uit Haaksbergen met 2–1 verslagen. Voor de ploeg van trainer Hans Dirksen (foto) scoorden Koen Morsink en Simon Hevink.

Gerelateerde berichten

  • GFC speelt gelijk tegen HSC ’21 224 januari 2017 GFC speelt gelijk tegen HSC ’21 2 Een verdienstelijk gelijkspel voor GFC dinsdagavond in Haaksbergen. Daar eindigde een oefenwedstrijd tegen het tweede elftal van HSC '21 dat uitkomt in de reserve hoofdklasse,  in 2-2. […]
  • GFC oefent tegen topklasser HSC6 oktober 2014 GFC oefent tegen topklasser HSC GFC speelt morgenavond een oefenduel tegen HSC '21. Het duel wordt gespeeld in het kader van de 'verjaardag' van de rood-zwarten. De Goorse Football Club erd op 7 oktober van het jaar 1907 […]
  • Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup12 november 2019 Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup Twenthe heeft vanavond de derde poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 4-0 gewonnen van het zaterdagteam van De Zweef. Bij rust was het 1-0 door een treffer van de jonge Luuk […]
  • GFC-aanvaller vier wedstrijden geschorst25 januari 2020 GFC-aanvaller vier wedstrijden geschorst Naar aanleiding van het gestaakte duel in de strijd om de Tukker Cup tussen GFC en Bon Boys, is er overleg geweest tussen de organisatie van dit toernooi, beide clubs en de KNVB. Tijdens […]
  • Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup15 januari 2019 Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup GFC is uitgeschakeld in de strijd om de Tukker Cup. De Oudste Goorsche moest vanavond haar hoofd buigen in de tweede ronde. Tweedeklasser Barbaros was met 4-1 te sterk, maar GFC begon nog […]