Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe

Volgende week zaterdag, 21 september, is er nog één keer een zogenoemde ‘terrassen op straat-dag’ in het Goorse centrum. Dit in aanloop naar de Taptoe ter ere van het 100-jarig bestaan van Apollo. Goor Collectief haakt daarbij in op het evenement dat start met een parade door de straten van Goor. Het centrum zal weer worden afgesloten en zijn er onder meer modeshows op het Sterplein, een straatbingo, een ‘hondenparkje’ en een ballonnenman. De meeste winkels zijn volgende week zaterdag tot 19:00 uur geopend. De Taptoe begint om 20:00 uur op het Schoolfeestplein.

Gerelateerde berichten

  • Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo16 juli 2019 Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog […]
  • Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe10 september 2019 Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat […]
  • Terrassen komende zaterdag op straat19 augustus 2019 Terrassen komende zaterdag op straat Het gaat er dan toch van komen. De terrassen in het Goorse centrum mogen komende zaterdag de straat op. Het stadshart zal vanaf 16:30 uur worden afgesloten voor autoverkeer om de […]
  • Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe18 september 2019 Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe De vijf toporkesten die komende zaterdag meedoen aan de Jubileum-Taptoe van Apollo zullen voorafgaand aan het spektakel op het Schoolfeestplein ook diverse straten van Goor bezoeken […]
  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]