Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor

Vanaf 4 oktober 2019 wordt op de vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van 9.30 uur tot 11.00 uur, met tussendoor een koffiepauze. Tai Chi verbetert de gezondheid. Het is een combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning. Het brengt je gedachten tot rust en is te leren door het te doen. Op 20 september van 9.30 uur tot 10.30 uur is er een gratis proefles met demonstratie. Hiervoor is opgave niet nodig.

Gerelateerde berichten

  • Tai Chi op ’t Doesgoor11 september 2020 Tai Chi op ’t Doesgoor Met ingang van 2 oktober wordt op vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven bij Wijkvoorziening Doesgoor. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van […]
  • Mediteren in De Reggehof18 december 2015 Mediteren in De Reggehof In de maand januari worden er kennismakingscursussen tai chi tao en meditatie gegeven in De Reggehof. Tai chi wordt ook wel Chinese yoga genoemd waarin wordt geleerd op een zachte en […]
  • Diploma voor twintig jonge scheidsrechters17 oktober 2014 Diploma voor twintig jonge scheidsrechters De cursus 'Goed zo Scheids!' voor pupillenscheidsrechters die donderdag 16 oktober op sportpark Het Doesgoor werd gegeven, heeft maar liefst twintig nieuwe jonge arbiters opgeleverd. […]
  • Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers18 september 2020 Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers Wijkvoorziening ‘t Doesgoor wordt steeds vaker een voorbeeld voor andere initiatieven in andere gemeenten in het land. In de afgelopen week was Roy de Witte in Goor op bezoek. De […]
  • Cursus tuinieren bij De Reggehof24 januari 2015 Cursus tuinieren bij De Reggehof Er wordt door het Creatief Centrum van De Reggehof een cursus Tuinieren met plezier op touw gezet. Onderwerpen tijdens de cursus zijn onder meer het tuinonderhoud door de seizoenen heen, […]