Armbandje gevonden aan Herikerweg

Rianne Assink meldt ons via Facebook dat ze een armbandje heeft gevonden bij de picknickplek aan de Herikerweg. Wie onderstaand sieraad kwijt is kan zich melden bij de redactie.

Gerelateerde berichten

  • Illegale stort van zwerfaval duurt voort12 november 2019 Illegale stort van zwerfaval duurt voort Het is en blijft een heet hangijzer. Het storten van zwerfaval. In de afgelopen week was het weer raak bij het milieu-plein tegenover de Jumbo-supermarkt waar een bespottelijk grote […]
  • Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water31 mei 2017 Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water Aan de Herikerweg, net buiten Goor op de weg richting Rijssen, is vanmiddag een waterleiding gebroken. Het water stroomde vanuit de leiding de weg op. Medewerkers van waterleidingbedrijf […]
  • Ezeltje Prik geboren bij het Kukelnest9 juni 2019 Ezeltje Prik geboren bij het Kukelnest Een prachtig begin van deze Eerste Pinksterdag voor de medewerkers van kinderboerderij Het Kukelnest. Om 07:00 uur vanochtend werd daar, na een lange bevalling, een ezelinnetje geboren. […]
  • Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking1 september 2017 Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking Een bijzondere uitnodiging die rondwaart op Facebook. De stichting Kobus nodigt heel Goor uit om morgenmiddag om 14.00 uur naar De Braak te komen om daar een huwelijksvoltrekking bij te […]
  • Van veelzijdige veertiger tot zegepralende Abraham1 maart 2017 Van veelzijdige veertiger tot zegepralende Abraham De bewoners aan de Iependijk worden al dagen geterroriseerd door een kersverse Abraham. Fysiek, verbaal en ook visueel steekt de lokaal bekende vijftiger het bereiken van deze mijlpaal […]