Armbandje gevonden aan Herikerweg

Rianne Assink meldt ons via Facebook dat ze een armbandje heeft gevonden bij de picknickplek aan de Herikerweg. Wie onderstaand sieraad kwijt is kan zich melden bij de redactie.

Gerelateerde berichten

  • Illegale stort van zwerfaval duurt voort12 november 2019 Illegale stort van zwerfaval duurt voort Het is en blijft een heet hangijzer. Het storten van zwerfaval. In de afgelopen week was het weer raak bij het milieu-plein tegenover de Jumbo-supermarkt waar een bespottelijk grote […]
  • Automobilist belandt in sloot Herikerweg6 mei 2020 Automobilist belandt in sloot Herikerweg Een automobilist is vanmiddag op de Herikerweg door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en in de sloot terechtgekomen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De […]
  • Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water31 mei 2017 Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water Aan de Herikerweg, net buiten Goor op de weg richting Rijssen, is vanmiddag een waterleiding gebroken. Het water stroomde vanuit de leiding de weg op. Medewerkers van waterleidingbedrijf […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]