Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer

In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. Keestra is al meer dan 13 jaar mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer heeft en schreef het boek ‘Mantelzorger der liefde’. Het is de opening van het nieuwe seizoen voor de Vrouwen van Nu. De avond wordt gehouden in De Klokkenkamp en begint om 19:45 uur. De zaal is om 19P:15 uur open.

Gerelateerde berichten

  • Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken8 november 2018 Dementiegids van Goorse Ingrid in groot aantal bibliotheken Het boek 'Mantelzorger der liefde' van de Goorse schrijfster Ingrid Keestra, is aangekocht door in totaal 62 bibliotheken in Nederland. Dit mede in het kader van de 'Dag van de mantelzorg' […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • ‘De Hugo Borst van Twente…’19 september 2017 ‘De Hugo Borst van Twente…’ Aan het einde van de middag is het boek 'Mantelzorger der liefde' gepresenteerd in de foyer van De Reggehof in het bijzijn van zo'n 100 belangstellenden. Het boek van de Goorse Ingrid […]
  • Keestra te gast in De Hofbar op NPO27 april 2020 Keestra te gast in De Hofbar op NPO2 Ingrid Keestra is vanavond te gast in het tv-programma De Hofbar van omroep Powned. Daar zal ze vertellen heo het is om mantelzorger te zijn tijdens deze Corona-crisis. De Hofbar is een […]
  • Keestra naar landelijke sollicitatiefinale14 januari 2016 Keestra naar landelijke sollicitatiefinale Ingrid Keestra is doorgedrongen tot de landelijke finale van de competitie 'cv van het jaar' van het zogenoemde Sollicitatielab. De Goorse is op zoek naar een baan als […]