Gratis computercursussen voor ouderen in de bibliotheek

De Goorse bibliotheek biedt gratis computercursussen aan voor ouderen. Dit in samenwerking met Seniorweb. Onder meer de cursus ‘Klik en Tik’ waarin basisvaardigheden worden aangeleerd. Ook is er ‘Digisterker’ waarin er wordt geleerd om te gaan met DidiD. Er zijn zes lessen van 2 uur, te beginnen op 7 oktober. Daarnaast is er in de Bieb de mogelijkheid om te leren om te gaan met Whats App. Dat is een twee uur durende workshop op 13 november. Vanaf 20 november wordt ook nog een cursus Fotoboek Albelli gegeven waarin geleerd hoe een fotoboek te maken. Deze cursus is niet gratis. Meer informatie over de cursussen in de bibliotheek.


Gerelateerde berichten

  • Kleuterkerk in Petrus en Paulus7 mei 2015 Kleuterkerk in Petrus en Paulus De Kleuterkerk in de Petrus en Pauluskerk van aankomende zondag 10 mei staat in het teken van het verhaal over Petrus en de rest van Jezus' vrienden. Hoe moeten ze verder nu Jezus weg is. […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Gemeente roept op tot deelname fietsonderzoek14 september 2017 Gemeente roept op tot deelname fietsonderzoek Komende maandag (18 september) gaat de Nationale Fiets Telweek van start en wethouder Harry Scholten van de gemeente Hof van Twente (foto) hoopt dat ook de inwoners van Goor en de overige […]
  • Poll verkiezingen: CDA de grootste21 maart 2018 Poll verkiezingen: CDA de grootste Als het aan de deelnemers van een poll op deze site ligt wordt het CDA de grootse partij na de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag. De Christen Democraten behaalden 21% van de stemmen. […]
  • Geen ijspret in Goor2 maart 2018 Geen ijspret in Goor Het lijkt erop dat er dit winterseizoen niet geschaatst zal worden op de Goorse ijsbaan 't Slag. De ijsbaan kan ook vandaag niet geopend worden. De ijsvloer is aan de linkerzijde, vanuit […]