Inwonersdag voor nieuwe ingezetenen

Op zaterdag 5 oktober organiseert de stichting HofMarketing de eerste inwonersdag in het Goorse gemeentehuis. Elke nieuw ingeschreven inwoner na 1 november 2018 in de gemeente Hof van Twente, heeft afgelopen week een uitnodiging ontvangen om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens dit nieuwe evenement is er na een welkom van burgemeester Ellen Nauta een inwonersmarkt waar diverse bedrijven en instellingen de nieuwe inwoners op weg helpen. Daarnaast is er een zogenoemde ‘Ken je kern- wandeling’ georganiseerd waarbij de nieuwelingen uit Goor meer te weten komen over het Twentse Haagje aan ‘de hand van’ enkele raadsleden. Wie ook ‘nieuw’ is in de Hof van Twente, maar geen uitnodiging ontvangen kan contact opnemen met Marriët de Beer van HofMarketing via marriet@nullhofmarketing.nl.

Gerelateerde berichten

  • Veel belangstelling voor ‘nieuwe inwonersdag’3 oktober 2021 Veel belangstelling voor ‘nieuwe inwonersdag’ Ruim 100 nieuwe inwoners werden gisteren tijdens de inwonersdag welkom geheten door burgemeester Ellen Nauta. In een volle raadzaal van het gemeentehuis in Goor, kregen de genodigden in […]
  • Tweede inwonersdag op zaterdag 3 oktober19 september 2020 Tweede inwonersdag op zaterdag 3 oktober HofMarketing organiseert op zaterdag 3 oktober de tweede inwonersdag in het gemeentehuis in Goor. Elke nieuw ingeschreven inwoner (na 1 oktober 2019) binnen de gemeente Hof van Twente, […]
  • Introductiedag voor nieuwe inwoners24 september 2021 Introductiedag voor nieuwe inwoners Op zaterdag 2 oktober organiseert HofMarketing een kenningsmakingsdag voor alle nieuwe inwoners van de gemeente Hof van Twente in het gemeentehuis in Goor. Elke nieuw ingeschreven inwoner […]
  • Winnende puzzels naar restaurants29 november 2021 Winnende puzzels naar restaurants Het ontwerp van plaatsgenoot Marcel van den Oever zien we de komende periode terug bij de restaurants in de Hof van Twente. Hij heeft namelijk de puzzelactie gewonnen met zijn ontwerp van […]
  • Maak je kleurplaat van mooie stekjes24 oktober 2021 Maak je kleurplaat van mooie stekjes HofMarketing roept kinderen én volwassenen op om kleurplaten over bijzondere plekken in de Hof, zo mooi mogelijk te maken. Dat mag ook digitaal. Met deze Kleur-je-puzzelwedstrijd viert de […]