Inwonersdag voor nieuwe ingezetenen

Op zaterdag 5 oktober organiseert de stichting HofMarketing de eerste inwonersdag in het Goorse gemeentehuis. Elke nieuw ingeschreven inwoner na 1 november 2018 in de gemeente Hof van Twente, heeft afgelopen week een uitnodiging ontvangen om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens dit nieuwe evenement is er na een welkom van burgemeester Ellen Nauta een inwonersmarkt waar diverse bedrijven en instellingen de nieuwe inwoners op weg helpen. Daarnaast is er een zogenoemde ‘Ken je kern- wandeling’ georganiseerd waarbij de nieuwelingen uit Goor meer te weten komen over het Twentse Haagje aan ‘de hand van’ enkele raadsleden. Wie ook ‘nieuw’ is in de Hof van Twente, maar geen uitnodiging ontvangen kan contact opnemen met Marriët de Beer van HofMarketing via marriet@nullhofmarketing.nl.

Gerelateerde berichten

  • Inwonersaantal daalt wederom, vrouwen in de meerderheid18 februari 2016 Inwonersaantal daalt wederom, vrouwen in de meerderheid Het aantal inwoners in Goor is voor het vierde jaar op rij gedaald. Aan het begin van 2016 staan er 12.114 inwoners geregistreerd in 't Twentse Haagje. Dit blijkt uit een overzicht van de […]
  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]
  • Marriët de Beer nieuwe kwartiermaker VVV Hof van Twente20 januari 2018 Marriët de Beer nieuwe kwartiermaker VVV Hof van Twente Marriët de Beer-Eijkelkamp is de nieuwe kwartiermaker bij VVV Hof van Twente. De Goorse ZZP-er volgt hiermee Mark van het Bolscher op en zal zo'n twee dagen in de week aan de slag gaan […]
  • Voice-audities voor Hoftalenten1 november 2017 Voice-audities voor Hoftalenten De 21e editie van Hoftalenten krijgt een 'Voice of Holland'-opzet. Om tot negen finalisten te komen zal op woensdag 15 november een auditie worden gehouden waarin de coaches Femke Bleeker, […]
  • Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz25 april 2020 Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz Er hebben zich al bijna 400 deelnemers aangemeld voor de Schoolfeestquiz die vanavond vanaf 20:30 uur is te volgen op YouTube en de Facebook-site van de stichting School en Volksfeest. […]