Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein

Goor doet zijn muzikale status ook dit weekeinde weer volop eer aan met veel muziek in het theater en in het centrum. Vanavond is er in De Reggehof het evenement ‘Geluk in ’n tuk’ waarbij op deze vrijdag de 13e er kan worden genoten van onvervalste dialectrock van de Hakviolen met daarin een grote Goorse inbreng en dé dialect-revelatie van de laatste jaren: Bökkers. Morgen is in hartje Goor weer ‘Vrienden op het Sterplein’ met dit jaar op het podium, vanaf 19:00 uur, het Diepenheimse Skandal, het Hengelose Jazzalike en de band Killer and the cool cats met de Goorse gitarist en zanger Martin van Noort. Morgen is ook weer de Open Monumentendag met onder meer een kijkje in de toren van de Hofkerk, de Braakmolen en het oude gemeentehuis in Goor. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.

Vrienden op het Sterplein werd vorig jaar goed bezocht


Gerelateerde berichten

  • Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector7 september 2018 Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector De evenementenkalender meldt voor dit weekeinde allereerst de Hollandse Avond bij café Johny's waar vanavond de populaire Django Wagner de hoofdact zal zijn. Morgen is de Open […]
  • De Hakviolen in Wiene-Zeldam17 mei 2019 De Hakviolen in Wiene-Zeldam De Hakviolen treden zondagmiddag op tijdens het zomerfeest in het buurtschap Wiene-Zeldam. De formatie met de Goorse muzikanten Hans Brunnekreeft, Ronald Roerink en Eric Roessink hebben […]
  • Open Monumentendag en beachsoccer…8 september 2017 Open Monumentendag en beachsoccer… De activiteiten in het komende weekeinde staan voor een groot deel in het teken van Open Monumentendag. De Goorse Braakmolen (foto) is morgen vanaf 10.00 te bezichtigen. Molenaars zijn […]
  • Prijs voor Open Monumentendag19 oktober 2017 Prijs voor Open Monumentendag Wethouder Harry Scholten en Klepperderk hebben namens het lokale Comité Open Monumentendag de prijzen uitgereikt voor het Scholenproject Open Monumentendag Hof van Twente. Van 11 tot en […]
  • Veel Goorse muzikanten op Schuttersfeest in Diepenheim25 september 2019 Veel Goorse muzikanten op Schuttersfeest in Diepenheim Het trekt altijd veel publiek uit Goor en op deze editie zijn er ook diverse Goorse muzikanten op het podium te zien tijdens de jaarlijkse Schuttersfeesten in Diepenheim. Zo speelt […]