De muziektent in 1973…

Eens in de zoveel tijd duikt er in de mailbox van Goorsnieuws weer een fraaie plaat uit de roemrijke historie van Goor op. Onderstaande foto kregen we van Christina Boswinkel-Zeedijk. Zij vraagt zich af wie de vier personen bij de muziektent van Apollo zijn. De foto is gemaakt in juli van het jaar 1973. Wie het viertal herkent kan mailen met de redactie. De muziektent had lange tijd een prominente plaats op de Schoolfeestweide. Apollo maakte er bijvoorbeeld in 1929 een groepsfoto vanwege het tienjarig bestaan.

goorjuli1973

Gerelateerde berichten

  • Vijfjarige wint bannerwedstrijd Goorsnieuws6 mei 2014 Vijfjarige wint bannerwedstrijd Goorsnieuws Floran Vleemink heeft de bannerwedstrijd van Goorsnieuws.nl gewonnen. De vijfjarige Goorse maakte samen met haar vader Jacques de meest creatieve banner. Speciaal voor moederdag schreef […]
  • sijbom27 november 2013 Sijbom blijft, inhoudelijk debat volgt Wethouder Josh Sijbom heeft als verwacht het interpellatiedebat overleefd. Het soebat werd aangevraagd door raadsleden van de PvdA om te overleggen over de dreigende miljoenclaim van de […]
  • Sil ziet levenslicht2 mei 2021 Sil ziet levenslicht Hij is de nieuwe trots van De Bleekstraat: Sil. Kersverse zoon van Merel en Edwin. En dus is ook de ooievaar geland in de buurt, die op haar beurt de jonge ouders in het zonnetje wilden […]
  • Funshoppen op de markt…26 maart 2015 Funshoppen op de markt… ¬†"Oh, het is toch nog geen vrijdag?", was vandaag de veelgestelde vraag van bezoekers van de Schoolfeestweide. Velen van hen¬†oogden verward toen ze een heuse markt opgesteld zagen op het […]
  • Mirakel 34 op curieuze wijze in de nesten22 augustus 2011 Mirakel 34 op curieuze wijze in de nesten De Goorse brandweer moest gisteravond wel een erg uitzonderlijke reddingsactie uitvoeren. Op een boerderij aan de Rikkerinksweg had een koe zichzelf in een benarde positie gebracht. […]