Hennie Visscher legt voorzittershamer vv Twenthe weer neer

Hennie Visscher stopt na één jaar als voorzitter van vv Twenthe. De preses legt bij de komende algemene ledenvergadering de hamer neer. De reden van het vertrek zal hij tijdens het jaarlijkse soebat toelichten. De overige leden van het bestuur nemen voorlopig de taken waar van Visscher, die in het dagelijks leven ondernemer is van Havi Travel.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Ballon op Heeckeren trekt veel bekijks3 september 2019 Ballon op Heeckeren trekt veel bekijks Voorbijgangers en omwonenden keken vanavond raar op toen ze een grote luchtballon wel heel dichtbij zagen komen. De ballonvaarders hadden een stuk grond naast de van Heeckerenweg […]
  • Mozaïek-bank ontwerpen in het kader van kiesrecht10 juli 2019 Mozaïek-bank ontwerpen in het kader van kiesrecht Dit jaar kent Nederland 100 jaar algemeen kiesrecht. De gemeente Hof van Twente besteedt aandacht aan dit kroonjaar op twee manieren. Leerlingen van de basisscholen zijn welkom in het […]
  • Elastiekenkoers vanuit Groningen volbracht, opbrengst is 90.000 euro27 juni 2019 Elastiekenkoers vanuit Groningen volbracht, opbrengst is 90.000 euro Ze hebben de eindstreep behaald. Ondanks de tropische omstandigheden kwamen de deelnemers aan de Elastiekenkoers 2019 met een glimlach over de eindmeet bij De Smidse. De start was […]
  • Terrassen op straat voor herhaling vatbaar25 augustus 2019 Terrassen op straat voor herhaling vatbaar Alom tevredenheid na de eerste 'Terrassen op straat-dag' in het Goorse centrum gisteren. Dat werd vanaf half vijf afgesloten voor het verkeer om de ruimte te geven aan de terrassen die […]