Hennie Visscher legt voorzittershamer vv Twenthe weer neer

Hennie Visscher stopt na één jaar als voorzitter van vv Twenthe. De preses legt bij de komende algemene ledenvergadering de hamer neer. De reden van het vertrek zal hij tijdens het jaarlijkse soebat toelichten. De overige leden van het bestuur nemen voorlopig de taken waar van Visscher, die in het dagelijks leven ondernemer is van Havi Travel.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Geen waarschuwing meer voor eigenaren en bewoners drugspanden17 januari 2020 Geen waarschuwing meer voor eigenaren en bewoners drugspanden De gemeente Hof van Twente gaat in het vervolg direct panden sluiten als er drugs-gerelateerde zaken worden aangetroffen. Dus ook wanneer er sprake is van voorbereidingshandelingen in een […]
  • Ballon op Heeckeren trekt veel bekijks3 september 2019 Ballon op Heeckeren trekt veel bekijks Voorbijgangers en omwonenden keken vanavond raar op toen ze een grote luchtballon wel heel dichtbij zagen komen. De ballonvaarders hadden een stuk grond naast de van Heeckerenweg […]
  • Mozaïek-bank ontwerpen in het kader van kiesrecht10 juli 2019 Mozaïek-bank ontwerpen in het kader van kiesrecht Dit jaar kent Nederland 100 jaar algemeen kiesrecht. De gemeente Hof van Twente besteedt aandacht aan dit kroonjaar op twee manieren. Leerlingen van de basisscholen zijn welkom in het […]