Speciale kerkdienst in De Ark

Komende zondag is er een speciale kerkdienst in De Ark aan de Irisstraat. De Baptistengemeente heeft daarvoor Almeloër Peter Oosterhuis (foto links) uitgenodigd. Hij zal spreken over het thema ‘Wraak of vergelding’. Oosterhuis was ooit gevangene van een terreurgroep in het Afghanistan en worstelde veel met die gedachte. De dienst begint om 10:00 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Dominee Schouten overleden8 maart 2018 Dominee Schouten overleden Dominee Joop Schouten is afgelopen vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden. Dominee Schouten was voorganger van de Baptistengemeente De Ark in de Irisstraat. Hij was daar predikant van […]
  • Push-ups van Goorse veteranen5 augustus 2016 Push-ups van Goorse veteranen De Facebookers die de Goorse veteranen Erik Paskamp en Tom Linthout volgen zal het niet zijn ontgaan. Dagelijks posten ze filmpjes waarin ze na een korte uitleg zich 22 keer opdrukken en […]
  • Kerstfeesten in De Ark20 december 2017 Kerstfeesten in De Ark Tijdens Kerst organiseert de Vrije Baptistengemeente in Goor een kinderfeest met als thema "Google all the way". Tijdens dit kerstfeest zal voor kinderen, jongeren en volwassenen in […]
  • Israël centraal bij De Ark27 september 2018 Israël centraal bij De Ark Bij de Goorse Baptisten Gemeente De Ark staat zondag Israël centraal. Dan staat de betekenis van het Joodse volk en Israël in de wereldgeschiedenis centraal. Er zal verteld worden hoe de […]
  • Paalzitten en veel optredens tijdens jubileumfeest De Whee12 juli 2016 Paalzitten en veel optredens tijdens jubileumfeest De Whee Bij Café De Whee zijn de voorbereidingen op een feestweekend begonnen. Rondom het eerste lustrum vindt namelijk de eerste editie van het kampioenschap paalzitten plaats. De presentatie van […]