Stroomkast van Hofschaap gestolen

Een stroomkast van de schaapsherders Martin en Max Wormeester is vandaag op klaarlichte dag gestolen vlak bij de zogenoemde Hectorvijver achter sportcomplex ’t Doesgoor. De stroomkast is daar nodig om de ‘flexinetten’ onder stroom te zetten zodat de daar grazende schapen, niet uit kunnen breken. De kast stond verstevigd met een ketting vast aan een paal met een prullenbak. Deze is er afgeschopt om zo de kast met ketting over de paal te kunnen trekken. Volgens de herders is er niet alleen sprake van een flinke schadepost maar kunnen er ook levensgevaarlijke situaties ontstaan als de schapen uitbreken. Wie wat weet kan zich wenden tot de redactie van deze site of mailen naar info@nullhofschaap.nl.

Gerelateerde berichten

  • Schapen gebeten en opgejaagd door honden7 oktober 2019 Schapen gebeten en opgejaagd door honden Het is de Goorse schaapherders Martin en Max Wormmeester een doorn in het oog: Loslopende honden in de buurt van de kuddes. In de woonwijk Heeckeren was het dit weekend weer raak en zijn […]
  • Schapen grazen voor Open Bedrijvendag14 september 2016 Schapen grazen voor Open Bedrijvendag De schapen van de Goorse schaapsherder Martin Wormmeester grazen op rustieke wijze op een stuk braakliggend terrein op bedrijventerrein Zenkeldamshoek op deze warme donderdag-middag. Niets […]
  • Sprekers, stands en kinderactiviteiten op Hofkracht & Woonfestival12 oktober 2017 Sprekers, stands en kinderactiviteiten op Hofkracht & Woonfestival Tijdens het Hofkracht & Woonfestival zullen, komende zaterdag, naast de diverse stands van bedrijven en instellingen, ook sprekers hun opwachting maken.  Na de opening om 10.00 uur […]
  • Schaapskudde houdt ijsbaan groen19 september 2014 Schaapskudde houdt ijsbaan groen Met de winter nog ver van ons verwijderd zou je zeggen dat het terrein van de Goorse IJsclub er rond september een beetje voor spek en bonen bij ligt. Niets is minder waar, want vanaf […]
  • Schapen brengen bliksembezoek aan bewoners Ensink29 april 2017 Schapen brengen bliksembezoek aan bewoners Ensink Een bijzondere verrassing voor de bewoners van het Ensink in de wijk Heeckeren. Daar stonden een groot aantal schapen bij het krieken van de dag ineens in de tuinen én voor de ruiten van […]