Café de Whee in de verkoop

Het Goorse Café de Whee gaat in de verkoop. Hendrik Kramer, uitbater van de kroeg, zegt na elf jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Hij geeft aan meer tijd te willen hebben voor zijn gezinsleven. Kramer is inmiddels gestart met een zoektocht naar potentiële kopers voor zijn etablissement. Café de Whee beschikt momenteel over zeven biljartteams en twee dartploegen. De intentie is om hier ook mee door te gaan onder de nieuwe eigenaar. Bij interesse verzoekt Kramer een privébericht te sturen, of contact op te nemen met Jan Ligtenberg (Horeca Makelaar): 06-5338324.

Gerelateerde berichten

  • Feestelijke heropening Café De Whee26 februari 2020 Feestelijke heropening Café De Whee Café De Whee wordt komende zaterdag 29 februari, opnieuw geopend. Dit na de overname van het café door de nieuwe uitbater Marcel List. Samen met zijn vrouw Annet en dochter Kyara geeft […]
  • Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee8 december 2019 Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee Het zogenoemde Darts-Sukkeltoernooi bij Café De Whee is gisteren gewonnen door het koppel Ronnie en Marco Libbers (foto). zij waren van de 64 koppels het sterktse in de winnaarsronde. De […]
  • Oktoberfest bij café De Whee12 november 2015 Oktoberfest bij café De Whee Café De Whee verkeert in Duitse sferen. In het etablissement heeft Hendrik Kramer zijn kroeg een Beerfest-tintje meegegeven. Zaterdag wordt bij De Whee namelijk een verlaat Oktoberfest […]
  • Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows…10 januari 2020 Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows… Het tweede evenementen-weekeinde in 2020 begint in het Goorse met de musical 'Pijnstillers' in De Reggehof. Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Carry Slee. Bij SV Hector is […]
  • Wild West bij De Whee19 juli 2017 Wild West bij De Whee Het eerste lustrum werd vorig jaar groots gevierd met onder meer het populaire paalzitten. Én ook dit jaar viert winkelcentrum De Whee haar verjaardag. Vanwege het zesjarig bestaan wordt […]