Café de Whee in de verkoop

Het Goorse Café de Whee gaat in de verkoop. Hendrik Kramer, uitbater van de kroeg, zegt na elf jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Hij geeft aan meer tijd te willen hebben voor zijn gezinsleven. Kramer is inmiddels gestart met een zoektocht naar potentiële kopers voor zijn etablissement. Café de Whee beschikt momenteel over zeven biljartteams en twee dartploegen. De intentie is om hier ook mee door te gaan onder de nieuwe eigenaar. Bij interesse verzoekt Kramer een privébericht te sturen, of contact op te nemen met Jan Ligtenberg (Horeca Makelaar): 06-5338324.

Gerelateerde berichten

  • Oktoberfest bij café De Whee12 november 2015 Oktoberfest bij café De Whee Café De Whee verkeert in Duitse sferen. In het etablissement heeft Hendrik Kramer zijn kroeg een Beerfest-tintje meegegeven. Zaterdag wordt bij De Whee namelijk een verlaat Oktoberfest […]
  • Wild West bij De Whee19 juli 2017 Wild West bij De Whee Het eerste lustrum werd vorig jaar groots gevierd met onder meer het populaire paalzitten. Én ook dit jaar viert winkelcentrum De Whee haar verjaardag. Vanwege het zesjarig bestaan wordt […]
  • Tweede Playbackshow De Whee22 november 2016 Tweede Playbackshow De Whee Bij Café De Whee is het zaterdag weer tijd voor de playbackshow. Na het succes bij de eerste editie is het nu tijd voor de tweede uitgave. Er zijn al elf acts ingeschreven, die zaterdag […]
  • Jannes bij cd-presentatie Joey Kramer18 februari 2016 Jannes bij cd-presentatie Joey Kramer De populaire volkszanger Jannes komt naar Goor. Tijdens de CD-presentatie van Joey Kramer zal ook de publiekstrekker zijn kunsten etaleren bij Café Jachlust. De kaartverkoop voor de […]
  • Oktoberfest of Schuttersfeest…25 september 2015 Oktoberfest of Schuttersfeest… De evenementenagenda is voor dit weekeinde in het Goorse redelijk beperkt met een pokertoernooi bij café De Whee en het optreden van de Palemiger Spatzen bij De Ster. Zij komen op […]