GFC wint laatste bekerduel

GFC heeft vanmiddag de derde en laatste bekerwedstrijd in de poule gewonnen. Het zaterdagteam van het Hengelose Tubantia werd met 1-0 verslagen. De enige treffer kwam op naam van Collin Mensink. GFC, dat bijna compleet was won verdiend. Ook speelde doelman Rick Meijer, normaliter keeper in de A1, speelde een verdienstelijke wedstrijd. Hij verving Dennis Vorkink die nog van een vakantie geniet. GFC is wel uitgeschakeld in het bekertoernooi. De eerste twee poulewedstrijden werden verloren.

Gerelateerde berichten

  • Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet17 november 2016 Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet Het ontketende slotoffensief om John van der Worp aan de titel Clubheld van de amateursport in de regio's Twente en de Achterhoek te helpen, is met verve geslaagd. De supervrijwilliger van […]
  • GFC weer onderuit in de beker8 september 2019 GFC weer onderuit in de beker GFC is moeizaam begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg van trainer Romano Lammertink was gistermiddag kansloos in het bekerduel tegen het tweede team van ASZV. In Aalten werd […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]