Ernstig ongeval weg Goor naar Enter

Op de Enterweg tussen Goor en Enter heeft vanavond een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden, waarbij een auto op zijn kant terechtkwam. Een traumahelikopter landde voor medische assistentie. De brandweer heeft de vrouwelijke bestuurder uit het voertuig bevrijdt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeers-ongevallen-analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De weg is afgesloten. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde30 maart 2020 Bekeuring voor dronebestuurder die Traumahelicopter hinderde Een eigenaar van een drone heeft afgelopen vrijdag avond een bekeuring gekregen omdat hij met zijn speeltje de trauma-helicopter hinderde die op weg was naar het slachtoffer van het […]
  • Scooter en auto in botsing bij Stationslaan21 maart 2019 Scooter en auto in botsing bij Stationslaan Een automobilist en een scooter zijn vanmiddag op de kruising Stationslaan met de Diepenheimseweg in Goor in botsing met elkaar gekomen. Daarbij raakte de scooterrijdster licht gewond. Ze […]
  • Man gewond na aanrijding op Scherpenzeelseweg6 september 2019 Man gewond na aanrijding op Scherpenzeelseweg Een man is vanochtend gewond geraakt toen hij werd geschept op zijn fiets door een auto op de kruising Scherpenzeelseweg-Nachtegaalstraat op De Whee. Door de klap is zijn elektrische […]
  • Quad over de kop tussen Goor en Enter5 april 2018 Quad over de kop tussen Goor en Enter Een quad is vanmiddag over de kop geslagen op de Kolhoopsdijk tussen Goor en Enter. Er zaten twee mensen op het voertuig. Daarvan raakte de bestuurder licht gewond. Hij is behandeld in een […]
  • Auto over de kop op weg van Goor naar Enter15 juli 2016 Auto over de kop op weg van Goor naar Enter Op de Goorseweg tussen Goor en Enter is aan het begin van de middag een auto over de kop geslagen. Een automobiliste verloor om nog onbekende redenen de macht over het stuur en kwam in […]