Mysterie rondom nieuwe auto- en camperbrand

En weer was het raak afgelopen nacht. Na de fik in een auto van afgelopen week in de Pastoriestraat, zijn op een parkeerplaats aan de Meidoornstraat zijn vannacht een camper en auto uitgebrand. Bij aankomst van de brandweer stonden beide voertuigen al volledig in brand. Bij de brand kwam veel rook vrij. Zowel de camper als de auto zijn door de brand volledig verwoest. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Foto’s Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Auto in brand bij ZTD Truckwash17 september 2018 Auto in brand bij ZTD Truckwash Een pick-uptruck op het terrein van ZTD Truckwash aan de Breukersweg is vanmiddag rond 17:30 ten prooi gevallen aan een autobrand. De medewerkers van ZTD hebben nog een vergeefse poging […]
  • Auto vliegt in brand na botsing op Haaksbergerweg17 januari 2015 Auto vliegt in brand na botsing op Haaksbergerweg Fikse schade bij een ongeval op de Oude Haaksbergerweg begin deze middag. Een bestuurder reed daar met zijn auto tegen een paal van de ANWB-bewegwijzering, waarna het voertuig vlam vatte. […]
  • Jachtlust krijgt camper-overnachtingsplaats6 februari 2015 Jachtlust krijgt camper-overnachtingsplaats De parkeerplaats achter de grote zaal van café Jachtlust aan de Goorse Markeloseweg zal worden ingericht als camper- overnachtingsplaats. Het college van B&W is bereid om een […]
  • Man gewond na autobrand26 april 2015 Man gewond na autobrand Een man is vanmiddag licht gewond geraakt bij een autobrand die ontstond aan de Entersestraat in Goor. Hoe de brand ontstond is niet duidelijk. De bestuurder probeerde de brand met een […]
  • Schutting flink beschadigd na containerbrand in Beukenstraat21 mei 2017 Schutting flink beschadigd na containerbrand in Beukenstraat Aan de Beukenstraat is zondagmiddag een brandje uitgebroken in een container die achter een woning stond. De vlammen sloegen al snel over naar een naastgelegen schutting, die flinke schade […]