Nu de branden geblust zijn…

Goor zit met een giga-raadsel. Wat is het verhaal achter de autobranden? Eerst deze week In de Pastoriestraat, vannacht iets verderop in Goor. De forensische opsporingsdienst heeft vanmiddag onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand van vannacht op ‘t Gijmink, waarbij een camper en een auto in vlammen opgingen. De omgeving is met linten afgezet voor sporenonderzoek.

Foto’s Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Mysterie rondom nieuwe auto- en camperbrand15 september 2019 Mysterie rondom nieuwe auto- en camperbrand En weer was het raak afgelopen nacht. Na de fik in een auto van afgelopen week in de Pastoriestraat, zijn op een parkeerplaats aan de Meidoornstraat zijn vannacht een camper en auto […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Terugblik (1): Vuurzee in Goor27 december 2018 Terugblik (1): Vuurzee in Goor We naderen de laatste dagen van 2018 en ook wij van Goorsnieuws blikken onder de kerstboom terug op het afgelopen kalenderjaar. Vandaag in deel 1 kijken staan de meest gelezen berichten […]
  • Autokrasser blijft actief in Goor18 september 2019 Autokrasser blijft actief in Goor Het lijkt erop dat er een structurele autokrasser actief is in het Goorse. Nadat gisteren werd ontdekt dat twee bestelbusssen op de parkeerplaats van sporthal De Mossendam werden vernield […]
  • Zoek de Buurtsportbeer…15 april 2020 Zoek de Buurtsportbeer… De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen 'berenvriendjes' al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit […]