Van der Heide haalt prijzen op in Delden

Michel van der Heide heeft zondag de winst gepakt in de mannen 40+ categorie van de Twickelloop in Delden. De Goorse atleet, die onlangs verhuisde naar Hengelo, wist de vijf kilometer in 18.42 minuten af te leggen. Daarmee was hij ruim een minuut sneller dan Pascal ter Braak uit Borne. Niek Nijman was op dezelfde afstand nog een stuk sneller. Met een tijd van 17.12 minuten veroverde het Goorse talent de tweede plek bij de mannen senioren.

Ook bij de jeugd waren er twee podiumplaatsen voor Goorse lopers. Dianthe Scherphof werd na 1 kilometer in een spannende sprint tweede bij de meisjes tot en met twaalf jaar. Bij de jongens tot en met negen jaar was het Ryan Scherphof die op dezelfde afstand naar eveneens de tweede plaats liep. De Twickelloop werd voor de vijfde keer georganiseerd, waarbij de lopers vanaf ’t Hoogspel in Delden een route door Twickel liepen. Met ruim 350 lopers kende het loopevenement opnieuw een flinke deelnamegroei. Daarbij stonden twaalf Goorse lopers aan de start.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie19 januari 2020 Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geëindigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de […]
  • Goors atleten op dreef in Laren en Enschede9 september 2018 Goors atleten op dreef in Laren en Enschede Bij twee verschillende loopwedstrijden in de regio, hebben een aantal Goorse atleten zondag van zich doen spreken. Daarbij viel zelfs een overwinning te noteren, want in Laren wist Dianthe […]
  • Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross10 maart 2018 Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross Het Goorse looptalent Dianthe Scherphof (foto) heeft zaterdag de Bovenbergcross gewonnen. De organisatie van die loopwedstrijd was in handen van AV Goor '75, de atletiekvereniging waarvoor […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]