Gruppen stopt als voorzitter GFC

Eddy Gruppen stopt als voorzitter van de Goorse voetbalclub GFC. De Gorenaar, die de voorzittershamer neer zal leggen tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 28 oktober, was de afgelopen vijf jaar preses van de rood zwarten. Als zijn opvolger zal dan Henny Kranenberg worden voorgesteld. Eddy Gruppen (foto) werd begin dit jaar nog verkozen tot ‘clubman van het jaar’ en begeleidde de overstap van GFC naar het zaterdagvoetbal. Vorige week werd bekend dat ook vv Twenthe op zoek moet naar een andere voorzitter. Henny Visscher maakte bekend te zullen stoppen. Bij Hector zal later dit jaar ook Rene van Ommen afscheid nemen. Hij is één van de drie voorzitters van de groen witten.

Gerelateerde berichten

  • Van Ommen stopt als voorzitter van Hector18 oktober 2014 Van Ommen stopt als voorzitter van Hector René van Ommen gaat volgend jaar stoppen als voorzitter van sv Hector. De preses maakte dat gisteren bekend op de jaarvergadering van de Goorse voetbalclub waar hij ook nog werd gehuldigd […]
  • Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC20 januari 2017 Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC Reinier van der Veen is de nieuwe voorzitter van de Goorse Mixed Hockey Club. Hij werd gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als nieuwe preses en volgt daarmee […]
  • John van der Worp erelid GFC17 oktober 2017 John van der Worp erelid GFC John van der Worp is gisteravond tijdens de ledenvergadering van GFC, verkozen tot erelid bij GFC. Alle 73 aanwezige leden bij de jaarvergadering stemden unaniem voor het erelidmaatschap […]
  • Lammertink nog een jaar bij GFC11 december 2018 Lammertink nog een jaar bij GFC Romano Lammertink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van GFC. De Goorse oefenmeester verlengde gisteravond zijn contract met één seizoen. Lammertink is nu bezig aan zijn vijfde […]
  • Derde HofKracht Café bij GFC13 november 2017 Derde HofKracht Café bij GFC Het komende en derde Hofkracht-café is komende woensdag, 15 november bij GFC. Deze bijeenkomst is bedoeld om met een korte lezing inspiratie mee te geven en vervolgens onder het genot van […]