Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden

Harry Scholten en Jeroen van der Kolk zijn afgelopen vrijdag gehuldigd voor huin jarenlange trouwe dienst bij Woolderink Technische Installaties in Wierden. De Gorenaren werken beiden als monteurs voor het bedrijf. Scholten is 40 jaar in dienst en monteur voor de woningstichting De Goede woning in Rijssen. Jeroen van der Kolk, die 25 jaar in dienst is, is dat in Goor en omstreken voor Viverion. Het duo wordt ook via deze weg gefeliciteerd door de werkgever en de collega’s.

Harry Scholten (l) en Jeroen van der Kolk (r)

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren pakken inbrekers na klopjacht14 juli 2020 Gorenaren pakken inbrekers na klopjacht Een klopjacht van een aantal Gorenaren heeft gisteren geleid tot de aanhouding van twee Poolse inbrekers. De dieven zijn tot vier keer toe actief geweest bij een installatiebedrijf aan de […]
  • Jan Tieman 60 jaar lid van GFC4 oktober 2016 Jan Tieman 60 jaar lid van GFC Jan Tieman is gisteren gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap van GFC. De ras-GFC-er kreeg daarvoor de versierselen opgespeld van voorzitter Eddy Gruppen tijdens de jaarvergadering. Ook […]
  • Chauffeur toeterend het huwelijk in4 september 2017 Chauffeur toeterend het huwelijk in Het was vrijdag een gedenkwaardige dag voor Jos Scholten en 'zijn' Manon. Ze werden in de echt verbonden en dat werd uiteraard goed gevierd. Zijn collega's van transportbedrijf Leverink […]
  • Jubilarissen Schlagerkoor gehuldigd30 oktober 2019 Jubilarissen Schlagerkoor gehuldigd In de achterzaal van CafĂ© De Ster zijn gisteren zes leden van het Goorse Schlagerkoor gehuldigd voor het twaalf en het half jarig lidmaatschap. Henk Ringersma, Jan Stegeman, Han […]
  • Zelfwerkzaamheid toverwoord bij opening kunstgras Hector26 augustus 2016 Zelfwerkzaamheid toverwoord bij opening kunstgras Hector Het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector en het vernieuwde nieuwe natuur-hoofdveld is vanmiddag verricht door een groot aantal (ere-)leden, vrijwilligers, bestuursleden en vertegenwoordigers […]