Bestelbussen vernield op parkeerplaats Mossendam

Op de parkeerplaats achter sporthal De Mossendam naast het GFC-veld zijn in het afgelopen weekeinde twee busjes van ‘De Washand’ vernield. De wagens zijn bekrast en er werd een spiegel kapot getrapt. Ook werden twee kentekenplaten gestolen waarvan er één is terug gevonden. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

Foto’s: Facebook Sporthal De Mossendam


Gerelateerde berichten

  • Autokrasser blijft actief in Goor18 september 2019 Autokrasser blijft actief in Goor Het lijkt erop dat er een structurele autokrasser actief is in het Goorse. Nadat gisteren werd ontdekt dat twee bestelbusssen op de parkeerplaats van sporthal De Mossendam werden vernield […]
  • Brandstofroof bij de Washand28 december 2015 Brandstofroof bij de Washand Wasservice De Washand op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek is tijdens de kerstdagen bezocht door brandstofdieven. Eigenaresse Ans Ketelaars ontdekte vandaag dat er jerrycan met […]
  • Auto weer bekrast in de Middenstraat14 december 2017 Auto weer bekrast in de Middenstraat De politie Hof van Twente is samen met de eigenaar en eigenaresse van een witte Fiat Punto op zoek naar getuigen die weten wie deze auto bekrast heeft.  De kras is waarscgijnlijk met een […]
  • Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update)28 december 2015 Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update) Op versdchillende plaatsen is in Goor in het afgelopen weekend kerstverlichting vernield. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Bij meerdere huishoudens aan de Iependijk en de […]
  • Auto vernield op parkeerplaats Doesgoor10 april 2016 Auto vernield op parkeerplaats Doesgoor Een personenauto is vanochtend bekrast op de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor. Ook zijn de vier banden van de wagen lek gestoken. De eigenaar van de auto was op het moment van de […]