Benefietavond in Goor voor wietduo Jan en Jannie uit Hasselt

Jan en Jannie van Raalte uit Hasselt zijn morgenavond te te gast bij de Social Club Hof van Twente in theater De Reggehof in Goor. Dit echtpaar kreeg landelijke bekendheid toen de politie Zwartewaterland besloot om de twee wietplanten te verwijderen naar aanleiding van een melding bij Meld Misdaad Anoniem. Dit ondanks een verzoek van burgemeester Bilder om niet te handhaven en de planten te laten staan.

Bart Hissink (l) en Jan van Raalte (r)

Het echtpaar heeft nu geen oogst om wietolie van te maken voor volgend jaar. Jannie van Raalte gebruikt dit om haar huidklachten te verminderen. Op initiatief van de Goorse ‘wietgoeroe’ Bart Hissink is het duo morgenavond in Goor om van sympathisanten wietolie, -toppen of knipafval te ontvangen. Er is vanuit de landelijke en regionale media ook aandacht voor deze actie in Goor. De avond in De Reggehof begint om 20:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Mediwiet-markt in Goor14 februari 2019 Mediwiet-markt in Goor Er komt een speciale markt over medicinale wiet in Goor. De zogenoemde Mediwiet-markt is op zaterdag 9 maart in de Goorse Reggehof. Dan wordt onder meer onderwezen wat de werking van […]
  • Wethouder naar landelijke adviescommissie wietteelt9 mei 2018 Wethouder naar landelijke adviescommissie wietteelt Wethouder Pieter van Zwanenburg heeft zich gemeld bij de landelijke adviescommissie wietteelt om in het onderzoek naar legalisering van cannabis ook de medicinale wietteelt mee te nemen. […]
  • Social Club opnieuw van start in De Reggehof14 juli 2021 Social Club opnieuw van start in De Reggehof De Social Club Hof van Twente gaat na een lange coronaperiode morgen weer van start in De Reggehof. De samenkomsten zijn een initiatief van Gorenaar Bat Hissink en met name bedoeld voor […]
  • Gulle giften voor wietpaar Jan en Jannie in Goor19 september 2019 Gulle giften voor wietpaar Jan en Jannie in Goor De benefietavond van de Social Club Hof van Twente voor het echtpaar Jan en Jannie van Raalte uit Hasselt, is een succes gebleken. Zo'n dertig mensen kwamen naar de Reggehof om het duo […]
  • Hissink start met Social Club Cannabis26 april 2017 Hissink start met Social Club Cannabis Bart Hissink gaat starten met een zogenoemde Social Club waarin gebruikers van cannabis en ge├»nteresseerden in het gebruik en de teelt van wiet maandelijks bij elkaar komen. De Goorse […]