Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe

De vijf toporkesten die komende zaterdag meedoen aan de Jubileum-Taptoe van Apollo zullen voorafgaand aan het spektakel op het Schoolfeestplein ook diverse straten van Goor bezoeken tijdens de zogenoemde Streetparade. Zo zullen alle showorkesten in ieder geval door de Grotestraat gaan waar op dat moment ook allerlei andere activiteiten zijn en ook het museum is geopend met de tentoonstelling over 100 jaar Apollo. Daarnaast kunnen ook de omliggende wijken muzikaal bezoek verwachten komende zaterdag vanaf 16:00 uur. De Jubileum-Taptoe van het 100-jarige Apollo begint ’s avonds om 20:00 uur met naast Apollo’s Show en Drumfanfare, Kunst en Genoegen uit Leiden, Jachthoornkorps Urk, Exemepe uit Empel en Advendo uit Sneek. Via lees meer de routes die de verschillende orkesten zullen lopen tijdens de Streetparade.

Gerelateerde berichten

  • Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe10 september 2019 Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat […]
  • Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo16 juli 2019 Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog […]
  • The Sound of music in sprookjesachtige omgeving14 juni 2015 The Sound of music in sprookjesachtige omgeving Een prachtig gezicht in de mooie tuinen van kasteel Warmelo te Diepenheim. De drumfanfare van Apollo gaf daar vanmiddag een show weg tijdens het evenement 'Muzikaal onthaal'. De Goorse […]
  • Apollo telt af richting Taptoe17 september 2014 Apollo telt af richting Taptoe De spanning neemt toe, het aftellen is begonnen voor de leden van Apollo. Het Goorse muziekkorps maakt zich in het kader van haar 95ste verjaardag op voor een grootse Taptoe. Op het […]
  • Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe11 september 2019 Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe Volgende week zaterdag, 21 september, is er nog één keer een zogenoemde 'terrassen op straat-dag' in het Goorse centrum. Dit in aanloop naar de Taptoe ter ere van het 100-jarig bestaan […]