De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de doorgegeven aan de Goorse ADS Groep. Arend Jan Overbeek ontving de prijs uit handen van Antonie ter Harmsel van Hodes die de prijs daarvoor ontving en nu doorgeeft. ADS Groep krijgt de Holtbar voor het continu zoeken naar duurzame, circulaire oplossingen.

Arend Jan Overbeek (links) krijgt de Holtbar van Antonie ter Harmsel (rechts)


Gerelateerde berichten

  • ZZP-bijeenkomst bij Hodes30 januari 2020 ZZP-bijeenkomst bij Hodes Ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente is op donderdag 13 februari te gast bij Hodes Huisvesting in Goor. Antonie ter Harmsel deelt aldaar graag zijn kennis en ervaring met hen op het […]
  • Stadslandbouw ontvangt Holtbar19 december 2019 Stadslandbouw ontvangt Holtbar De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de 23e keer doorgegeven. Roel Bergman, voorzitter van de Stadslandbouw Hof van Twente, heeft de Holtbar ontvangen uit […]
  • Holtbar van Goor naar Delden1 oktober 2018 Holtbar van Goor naar Delden De Holtbar, het doorgeefcompliment voor mensen die zich inzetten voor duurzaamheid, is voor de 16e keer doorgegeven. Dit keer verlaat hij wel ’t Twentse Haagje. Bart Schurink heeft de […]
  • Holtbar voor Constant van de Riet25 juli 2018 Holtbar voor Constant van de Riet De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is dit jaar overgedragen aan Constant van de Riet. De Gorenaar heeft de eer om de prestigieuze prijs in ontvangst te nemen. Hij […]
  • College op bezoek bij Hodes24 april 2018 College op bezoek bij Hodes Het demissionaire college heeft een werkbezoek gebracht aan nieuwkomer Hodes. Eind 2017 verhuisde het huisvestingbedrijf van Enschede naar Goor. In de fabriek aan de […]