Veel Goorse muzikanten op Schuttersfeest in Diepenheim

Het trekt altijd veel publiek uit Goor en op deze editie zijn er ook diverse Goorse muzikanten op het podium te zien tijdens de jaarlijkse Schuttersfeesten in Diepenheim. Zo speelt komende vrijdagavond de band X-Static met de Gorenaren Boudewijn Kroes en Peter Vos. Op zaterdagavond is in de zogenoemde Tipi het podium voor Skandal & Friends. De Deepse band Skandal treedt dan op met verschillende lokale artiesten. Uit Goor doen Linde ten Thije, Stan Jansen en Stijn Lentelink dan mee. Daarna is het DJ-duo Wipneus & Pim met Gorenaar Edwin van ‘t Schip aan de beurt. Op zondagmiddag zijn er ook diverse jonge Goorse muzikanten te zien tijdens een middag met muzikale talenten uit de Hof en is er een optreden van oud-Gorenaar Marcel Dekker.

X-Static speelt komende vrijdag tijdens het Schuttersfeest in Diepenheim