Jolande ziet (levende) Sarah

Jolande Eggink hoort sinds gisteren ook tot de groep 50-plussers. De Goorse werd, net zoals vele anderen, maandagavond verrast met meerdere poppen. Tot haar verbazing bleken er echter twee Sarah’s te leven. Jolande staat altijd voor iedereen klaar en is een fervent Schoolfeestganger. Overdag werkt ze in een mannenwereld van John Deere Jan de Winkel, maar nu staan de dames bij haar in de Laarstraat op de stoep. Bij deze van harte gefeliciteerd!

jolande2

Gerelateerde berichten

  • Oud papier: Zo hoort het dus niet…13 november 2020 Oud papier: Zo hoort het dus niet… Een opmerkelijke Facebookpost van Gerben Kappert vandaag die treffend het gedrag van sommige medeburgers weergeeft als het gaat om het dumpen van overtollig papier. Ondanks de duidelijke […]
  • Hulpmiddelen WMO blijven komen van zelfde leveranciers9 oktober 2021 Hulpmiddelen WMO blijven komen van zelfde leveranciers Mensen die via de gemeente Hof van Twente gebruik maken van hulpmiddelen vanuit de WMO krijgen die middelen ook in de komende drie jaar van dezelfde leveranciers: Welzorg, Meyra en […]
  • Gevoelig lek in website van gemeente17 oktober 2011 Gevoelig lek in website van gemeente De website van de gemeente Hof van Twente is slecht beveiligd. Volgens het digitale geweten van Goorsnieuws.nl gaan gegevens die je naar de gemeente stuurt onbeveiligd over het internet […]
  • Alleman draait Brooklyn20 oktober 2016 Alleman draait Brooklyn Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Brooklyn. Dit romantische drama uit 2015 vertelt het verhaal van Eilis Lacey, een jonge Ierse immigrante, die rond 1950 in Brooklyn haar weg […]
  • Apollo altijd al reislustig11 oktober 2009 Apollo altijd al reislustig Vandaag keert de Goose muziekvereniging Apollo terug uit Luxemburg. Het 104-koppige tellende gezelschap vierde daar in het pittoreske stadje Wiltz het 90-jarige jubileum met een optredens […]