Grand Café De Zon in andere handen

Grand Café de Zon krijgt andere uitbaters. De Goorse Tessa van Akker die komende dinsdag 24 jaar wordt, gaat de horecagelegenheid aan de Kerkstraat runnen samen met haar partner Lars Stegeman (23). Zij nemen vanaf 1 november de sleutels over van Jan en Anfre de Bruin. De in Leiden geboren Tessa van Akker begon zes jaar geleden als leerling bij De Zon en groeide na zes jaar door naar leidinggevende in de bediening. Zij zal het nieuwe gezicht van Grand Café De Zon worden. Lars Stegeman werkt op dit moment nog als kok bij De Poort van Twente in Rijssen en zal de nieuwe chef-kok van De Zon worden. Het paar wil dat De Zon weer een fris Goors Grand Café wordt voor jong en oud met een nieuwe kaart en aangepaste openingstijden. Eind januari zal De Zon een maand gesloten worden voor een make over. Daarna volgt een opening voor de gehele Goorse bevolking.

vlnr: Lars Stegeman, Tessa van Akker, Jan de Bruin en Anfre de Bruin

Gerelateerde berichten

  • Grand Café De Zon feestelijk heropend14 februari 2020 Grand Café De Zon feestelijk heropend Grand Café De Zon is vanmiddag feestelijk heropend met een druk op een grote rode knop en het nodige vuurwerk. De horecagelegenheid in de Kerkstraat werd in de afgelopen weken grondig […]
  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep4 oktober 2021 Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep De Munsterhuis Groep en Profix Schadeherstel Goor gaan samenwerken. Naast het eigen ASN-schadeherstelbedrijf in Enschede breidt de Munsterhuis Groep haar schadeactiviteiten hiermee verder […]
  • Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden21 september 2021 Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden De Gorenaren Stan Jansen en Maarten ter Hofte nodigen de uitbaters van de horecagelegenheden in de Hof van Twente uit om te praten over hoe de cafés en restaurants gastvrijer kunnen […]