Grand Café De Zon in andere handen

Grand Café de Zon krijgt andere uitbaters. De Goorse Tessa van Akker die komende dinsdag 24 jaar wordt, gaat de horecagelegenheid aan de Kerkstraat runnen samen met haar partner Lars Stegeman (23). Zij nemen vanaf 1 november de sleutels over van Jan en Anfre de Bruin. De in Leiden geboren Tessa van Akker begon zes jaar geleden als leerling bij De Zon en groeide na zes jaar door naar leidinggevende in de bediening. Zij zal het nieuwe gezicht van Grand Café De Zon worden. Lars Stegeman werkt op dit moment nog als kok bij De Poort van Twente in Rijssen en zal de nieuwe chef-kok van De Zon worden. Het paar wil dat De Zon weer een fris Goors Grand Café wordt voor jong en oud met een nieuwe kaart en aangepaste openingstijden. Eind januari zal De Zon een maand gesloten worden voor een make over. Daarna volgt een opening voor de gehele Goorse bevolking.

vlnr: Lars Stegeman, Tessa van Akker, Jan de Bruin en Anfre de Bruin

Gerelateerde berichten

  • Grand Café De Zon feestelijk heropend14 februari 2020 Grand Café De Zon feestelijk heropend Grand Café De Zon is vanmiddag feestelijk heropend met een druk op een grote rode knop en het nodige vuurwerk. De horecagelegenheid in de Kerkstraat werd in de afgelopen weken grondig […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Café Spek vijf dagen in de week open12 april 2016 Café Spek vijf dagen in de week open Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café […]
  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]
  • Bella Donna in andere handen15 oktober 2018 Bella Donna in andere handen De Goorse lingeriezaak Bella Donna is overgenomen door Jantine Koeslag-Haijtink. De 30-jarige Larense, hiervoor werkzaam als kapster, neemt de winkel over van de Goorse Carla Kelderman die […]