GFC wint eerste competitieduel

GFC is de competitie in de zaterdag vierde klasse uitstekend begonnen. De rood zwarten wonnen de uitwedstrijd tegen Sportclub Daarle overtuigend met 1-5. Tim Wassink had met een loepzuivere hattrick na rust een groot aandeel in de zege. GFC kwam vlak voor rust op voorsprong door een treffer van Olaf Siegers. Vlak na rust kreeg de thuisploeg een discutabele strafschop die werd benut: 1-1. Daarna gaf GFC, dat veel beter was, extra gas en kwam het snel op 1-2 door weer Olaf Siegers. Daarna waren er kansen maar duurde het tot het laatste kwartier voordat het verschil echt gemaakt werd. Tim Wassink toonde daarin zijn klasse en zorgde met drie goals voor de 1-5 eindstand die zeker niet geflatteerd was.