Amstel-logo fietsenrek gejat

Een geschenk van de familie, een ruim 30 jaar oud fietsenrek met nog het originele Amstel-logo. Het fietsenrek heeft ruim 30 jaar in Deventer gestaan, compleet met logo, in Goor waren de logo`s binnen 3 uur verdwenen! Afgelopen vrijdagavond is het rek geplaatst op een privé-parkeerplaats aan het pad tegenover de Jumbo, tussen de Van Kollaan en de Kerkegaarden. Dezelfde avond tegen 22.30 uur waren de Amstelplaten al verdwenen. De kersverse eigenaar wil de platen graag terug. Dus een oproep voor degene die ze nu heeft; zet ze even terug. Is er iemand die wat gezien heeft, bel dan even met 06-83776660.

Gerelateerde berichten

  • Teefje gevonden, eigenaar gezocht11 september 2017 Teefje gevonden, eigenaar gezocht Jolanda Stevens heeft dit weekend hond gevonden. In de buurt van de Jumbo op de kruising van de Scherpenzeelseweg werd dit teefje aangetroffen. "Ze was erg buiten adem en loopt wat mank", […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Wie heeft het roze haasje?30 september 2011 Wie heeft het roze haasje? Uitbater Tarek van café Infinity aan de Grotestraat mailde naar de lief en leedredactie. Zijn dochtertje zit in zak en as. "Ceyda heeft afgelopen maandag haar knuffel (roze haasje circa 30 […]
  • Warme douche voor Jumbo27 mei 2015 Warme douche voor Jumbo Een mail van een gelukkige Desi Tieman die een ‘warme douche’ wil geven aan de uitbaters van de Jumbosupermarkt. De Goorse leek de vierde wachtende in de rij was en er waren verder geen […]
  • Jas vermist bij tentfeest in Deep’n1 oktober 2012 Jas vermist bij tentfeest in Deep’n In de categorie vermiste artikelen dit weekend de jas van Kay Roetgerink. “Ik ben zaterdag bij de Schuttersfeesten in Diepenheim mijn jas kwijt geraakt. De jas hing aan de kapstok in de […]