Arminia Bielefeld en FC Sankt Pauli nieuw op jeugdtoernooi GFC

De bekende Duitse cultclub FC Sankt Pauli doet dit jaar voor het eerst mee met het internationale jeugdtoernooi van GFC op dinsdag 22 oktober. Ook Arminia Bielefeld is nieuw op de deelnemerslijst. Voor het 23e Hoftoernooi heeft FC Köln afgezegd vanwege een stage in Manchester en daarvoor komt nu VFL Bochum. Uit België komt KV Mechelen dat bijna jaarlijks present is in Goor. Uit eigen land komen de talenten van de voetbalacademie Twente, Vitesse, PEC Zwolle, FC Groningen, FC Utrecht, Sparta Rotterdam en het eigen Hofteam met een selectie van spelers uit de jeugd van de negen voetbalclubs in de Hof van Twente. Het internationale jeugdtoernooi op sportpark Heeckeren werd vorig jaar gewonnen door FC Twente dat toen in de finale Vitesse versloeg.

Gerelateerde berichten

  • Zeven Goorse spelers in Hofteam14 oktober 2019 Zeven Goorse spelers in Hofteam In het Hofteam dat volgende week dinsdag meedoet aan het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder de 14 jaar bij GFC zijn zeven Goorse voetballers opgenomen. Van GFC zijn dat Joren […]
  • Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker1 september 2020 Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker Het is vanwege de Coronaregels nog niet helemaal duidelijk of het jaarlijkse internationale GFC C-jeugdtoernooi door kan gaan. Toch is er goede hoop en zijn de voorbereidingen getroffen […]
  • Nieuwe gezichten bij internationaal GFC C-jeugdtoernooi5 september 2018 Nieuwe gezichten bij internationaal GFC C-jeugdtoernooi De temperaturen zijn nog aangenaam in het Goorse, maar binnen mum van tijd staat de herfstvakantie voor de deur. Zoals ieder jaar vindt dan het internationale GFC C-jeugdtoernooi plaats, […]
  • Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles28 december 2020 Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles Milan ten Kate (foto) gaat het stagetraject in bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo. Het jonge talent van GFC onder 11 heeft de voorselectie succesvol doorlopen en is […]
  • Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast14 september 2020 Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast Het internationale jeugdtoernooi van GFC dat op dinsdag 13 oktober zou worden gehouden op sportpark Heeckeren, gaat niet door. De 24e editie is afgelast vanwege het Corona-virus. De […]