Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’

Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp opent in het komende weekeinde de deuren in het kader van het ‘Weekend van de Wetenschap’. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het gebied van wetenschap en technologie een blik achter de schermen en openen zij deuren van plekken die normaal niet te zien zijn voor publiek. Het innovatieve Yalp is onder meer de bedenker van de Memo, een outdoor spel met rondom zeven palen met een touchscreen scherm (foto) én de interactieve voetbalmuur die inmiddels wereldwijd een begrip is. Alle interactieve spellen en andere speeltoestellen kunnen zaterdag en zondag worden getest. Daarnaast zijn er rondleidingen door de fabriek op zaterdag en zondag aan de Nieuwkampsmaten op industrieterrein Zenkeldamshoek.