Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’

Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp opent in het komende weekeinde de deuren in het kader van het ‘Weekend van de Wetenschap’. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het gebied van wetenschap en technologie een blik achter de schermen en openen zij deuren van plekken die normaal niet te zien zijn voor publiek. Het innovatieve Yalp is onder meer de bedenker van de Memo, een outdoor spel met rondom zeven palen met een touchscreen scherm (foto) én de interactieve voetbalmuur die inmiddels wereldwijd een begrip is. Alle interactieve spellen en andere speeltoestellen kunnen zaterdag en zondag worden getest. Daarnaast zijn er rondleidingen door de fabriek op zaterdag en zondag aan de Nieuwkampsmaten op industrieterrein Zenkeldamshoek.

Gerelateerde berichten

  • Weer kans op prijs Yalp9 januari 2015 Weer kans op prijs Yalp Het Goorse bedrijf Yalp maakt weer kans om een grote innovatieprijs in de wacht te slepen. Nadat met de zogenoemde Fono, een interactieve draaitafel, al een Europese prijs werd gewonnen, […]
  • Radio-uitzending BNR bij Yalp12 september 2015 Radio-uitzending BNR bij Yalp BNR Radio komt naar Goor. Met het programma Gangmakers brengt omroep een bezoek aan het bedrijf Yalp. Het opinieprogramma voor en door ondernemers trekt wekelijks het land in en zal op 23 […]
  • Yalp-directie aan tafel bij RTL Z In Zaken31 maart 2017 Yalp-directie aan tafel bij RTL Z In Zaken Goorse gasten vanmiddag aan tafel bij het tv-programma In Zaken op RTL Z. Ben Admiraal, directeur/eigenaar van het succesvolle bedrijf Yalp mocht daar aanschuiven met Yvonne Overmaat. Zij […]
  • Weer grote prijs voor Yalp24 november 2016 Weer grote prijs voor Yalp Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp heeft weer een prijs te pakken. De ontwikkelaar van interactieve speeltoestellen is één van de tien winnaars van het zogenoemde Oranje […]
  • 1 mei 2017 Yalp naar LA en New York Yalp leeft de Amerikaanse droom. De Goorse onderneming is bezig om te onderzoeken of ze voet aan de grond kunnen krijgen in de Verenigde Staten. Dit voornemen werd intensief tegen het […]