Rooje Rozen en ‘Wat is Goor?’

Het weekend staat voor de zangers en zangeressen van het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus (foto) in het teken van de grootse voorstelling ‘Rooie Rozen’ in de hallen van het voormalige TSB-terrein. Daarin herleeft de textielgeschiedenis van het Twentse Haagje. De shows waarvoor nog enkele kaarten zijn te krijgen, zijn vanavond en morgenavond. Vanavond ook de voorstelling ‘Wat is Goor’ waarin fotograaf Jan Dirk van der Burg, columnist Marcel van Roosmalen en Radio 1-presentator Roelof de Vries op zoek gaan naar de identiteit van Goor. Morgen is het Nationale Burendag met diverse buurtinitiatieven in Goor zoals op ’t Stocreve én op bij de hopkathedraal aan de Gruttostraat. Zondagmiddag is er in De Reggehof een klassiek concert van Hanneke Rouw en Masha Galperina met onder meer werken van Beethoven en Brahms. Dit weekeinde is er eveneens een Open Huis in het atelier van de Goorse kunstenaar Erwin Middelhuis in de Lindelaan. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Hoorspel, krant en expositie rondom voorstelling ‘Rooje Rozen’20 augustus 2019 Hoorspel, krant en expositie rondom voorstelling ‘Rooje Rozen’ Het moet een groots gebeuren worden met veel publiek in de voormalige Stoombleekerij aan de Goorse Bunschotenstraat. De voorstelling Rooje Rozen van smartlappenkoor Ditis Goorus op 27 en […]
  • Rooje Rozen overweldigend succes30 september 2019 Rooje Rozen overweldigend succes Het was een gedenkwaardig weekeinde voor de leden van het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus. Na maanden van voorbereidingen moest het vrijdag en zaterdag dan echt gebeuren. De Sopera […]
  • Sjoowavond in Après ski-stijl23 januari 2017 Sjoowavond in Après ski-stijl De Sjoowavond zal dit jaar in winterse sferen plaatsvinden. Tijdens de 44e editie, op vrijdag 17- en zaterdag 18 maart, zullen veel zogenoemde Après ski-nummers ten gehore worden gebracht […]
  • Krant Smartlappenkoor deze week in de bus10 september 2019 Krant Smartlappenkoor deze week in de bus Onder de naam 'De Stoomboode' wordt deze week in Goor huis een huis een krant bezorgd die gaat over de bijzondere voorstelling van Smartlappenkoor Ditis Goorus op het voormalige […]
  • Grootse ‘Soapera’ Ditis Goorus in fabriekshallen TSB18 juni 2019 Grootse ‘Soapera’ Ditis Goorus in fabriekshallen TSB Het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus gaat eind september een zogenoemde 'Soapera' opvoeren in de fabriekshallen (foto) van de voormalige Twentse Stoomblekerij (TSB) aan de […]