Intensieve lasercontroles in Goor

De politie is vandaag weer fanatiek als het gaat om het traceren van hardrijders. Een legertje van zeven agenten was eerst actief in de Irisstraat en ging daarna naar de Kerkstraat waar op de hoek met de van Kollaan gecontroleerd werd en naar de Wheeweg. Deze week was de plaatselijke hermandad ook al aan het ‘laseren’ op de Scherpenzeelseweg ter hoogte van De Waerdenborch. Het betreft in dit geval allemaal 30-kilometerzones waarop wordt gecontroleerd.

Gerelateerde berichten

  • Laarstraat: niet harder dan 30 graag24 januari 2018 Laarstraat: niet harder dan 30 graag Het is overal in de bebouwde de bedoeling om niet harder te rijden maar in de Laarstraat hebben bewoners eigenhandig bordjes opgehangen om er nog eens extra op te hameren. Het verkeer in […]
  • Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg16 augustus 2017 Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg Na de bonnenregen van vorige week op de S15, zou het zomaar weer eens prijs kunnen zijn voor de politie. Woensdagochtend hebben ze namelijk een snelheidscontrole gehouden op de Zomerweg en […]
  • Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk10 juni 2019 Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto op de kruising Irisstraat met de Iependijk, zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Een man en een vrouw in een personenauto […]
  • Weer fietsen gestolen in Goor7 februari 2017 Weer fietsen gestolen in Goor Fietsendieven waren weer eens actief in het Goorse. Allereerst werd, afgelopen vrijdag of zaterdag in de vroege ochtend, een tweewieler gestolen van het merk Gazelle Orange aan de […]
  • Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg23 november 2017 Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg De politie Hof van Twente heeft vanochtend tussen 09.15 uur en 09.45 uur een snelheidscontrole uitgevoerd op de Diepenheimseweg net buiten Goor. Met een laserpistool werden ter hoogte van […]