GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit

Voor GFC staat vanmiddag de eerste thuiswedstrijd in het zaterdagvoetbal op de rol. In de vierde klasse E is de voorlopige koploper Daarlerveen de opponent. Die ploeg won namelijk de eerste competitiewedstrijd met maar liefst 10-0 van Sportclub Rijssen. GFC klopte vorige week het zwakke Daarle met 1-5. SV Hector speelde vorige week gelijk speelde VIOS Beltrum (1-1) en kijkt met tevredenheid terug op het spel in dat duel. Daarom gaat de formatie van Mark Dijkstra met vertrouwen op bezoek bij BSC Unisson in Boekelo. Twenthe speelde vorige week met 1-1 gelijk tegen Neede en was minder tevreden met dat resultaat. Morgen gaan de Goorse Tricolores naar Rietmolen. Die ploeg verloor de seizoens-ouverture in 4B vorige week met 4-1 van Sportclub Eibergen. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af. Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten