GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit

Voor GFC staat vanmiddag de eerste thuiswedstrijd in het zaterdagvoetbal op de rol. In de vierde klasse E is de voorlopige koploper Daarlerveen de opponent. Die ploeg won namelijk de eerste competitiewedstrijd met maar liefst 10-0 van Sportclub Rijssen. GFC klopte vorige week het zwakke Daarle met 1-5. SV Hector speelde vorige week gelijk speelde VIOS Beltrum (1-1) en kijkt met tevredenheid terug op het spel in dat duel. Daarom gaat de formatie van Mark Dijkstra met vertrouwen op bezoek bij BSC Unisson in Boekelo. Twenthe speelde vorige week met 1-1 gelijk tegen Neede en was minder tevreden met dat resultaat. Morgen gaan de Goorse Tricolores naar Rietmolen. Die ploeg verloor de seizoens-ouverture in 4B vorige week met 4-1 van Sportclub Eibergen. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af. Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe en GFC thuis, Hector naar Lettele13 oktober 2018 Twenthe en GFC thuis, Hector naar Lettele De vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs spelen morgen de vierde competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen. In de derde klasse A zal het voor vv Twenthe geen eenvoudige opgave worden om […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]