GFC onderuit tegen Daarlerveen

GFC verloor vanmiddag de het tweede competitieduel in de zaterdag-vierde klasse met 3-2 van Daarlerveen. Bij rust was er al vier keer gescoord en waren beide ploegen nog in evenwicht: 2-2. Daarlerveen begon op sportpark Heeckeren beter aan de wedstrijd en kwam verdiend op 0-1. Daarna kwam GFC beter in het duel en zorgde Edo Schnieder voor de 1-1. Goaltjesdief Tim Wassink zette daarna de rood zwarten op 2-1. Daarna waren er mogelijkheden op de 3-1 maar de volgende goal viel aan de andere kant. Ruststand dus 2-2. In de tweede helft bleek Daarlerveen de net beter voetballende ploeg. De 2-3 viel een kwartier voor tijd. GFC eindigde de wedstrijd met tien man nadat Daan Zwierink met zijn tweede geel van het veld moest. Nadien was er ook nog een rode kaart voor trainer Romano Lammertink na commentaar op de leiding. GFC heeft nu 3 punten uit de 2 tot nu gespeelde wedstrijden. Vorige week werd Daarle met 1-5 wel verslagen.

Gerelateerde berichten

  • GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland9 mei 2019 GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • GFC wint verdiend van Haarle: 2-123 september 2018 GFC wint verdiend van Haarle: 2-1 GFC is de nieuwe competitie goed begonnen met een 2-1 zege op sv Haarle. De ploeg van trainer Romano Lammertink was GFC van meet af aan de bovenliggende partij en speelde het op de helft […]
  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]