GFC onderuit tegen Daarlerveen

GFC verloor vanmiddag de het tweede competitieduel in de zaterdag-vierde klasse met 3-2 van Daarlerveen. Bij rust was er al vier keer gescoord en waren beide ploegen nog in evenwicht: 2-2. Daarlerveen begon op sportpark Heeckeren beter aan de wedstrijd en kwam verdiend op 0-1. Daarna kwam GFC beter in het duel en zorgde Edo Schnieder voor de 1-1. Goaltjesdief Tim Wassink zette daarna de rood zwarten op 2-1. Daarna waren er mogelijkheden op de 3-1 maar de volgende goal viel aan de andere kant. Ruststand dus 2-2. In de tweede helft bleek Daarlerveen de net beter voetballende ploeg. De 2-3 viel een kwartier voor tijd. GFC eindigde de wedstrijd met tien man nadat Daan Zwierink met zijn tweede geel van het veld moest. Nadien was er ook nog een rode kaart voor trainer Romano Lammertink na commentaar op de leiding. GFC heeft nu 3 punten uit de 2 tot nu gespeelde wedstrijden. Vorige week werd Daarle met 1-5 wel verslagen.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint weer met 14-0 van BZSV23 oktober 2021 GFC wint weer met 14-0 van BZSV De geschiedenis herhaalde zich vanmiddag op sportpark Heeckeren. Daar won GFC twee jaar geleden met maar liefst 14-0 van het Bornse BZSV De Blauwwitters en die stand stond, tegen dezelfde […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland9 mei 2019 GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer […]
  • GFC komt in Raalte niet verder dan 2-218 november 2018 GFC komt in Raalte niet verder dan 2-2 GFC kwam vanmiddag in de achtste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen tegen hekkensluiter Raalte niet verder dan 2-2. Daarmee behaalde Raalte het eerste punt van het seizoen. GFC was […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]