Harry ‘De Pijl’ al 50 jaar op het voetbalveld

Een jubilaris die gehuldigd wordt voor vijftig jaar lidmaatschap is op zich al bijzonder maar iemand die tegelijk ook actief voetballend lid is, maakt het wel heel speciaal. Harry Schonewille begon in oktober van het jaar 1969 aan zijn actieve voetbalcarrière bij SV Hector en is heden ten dage nog steeds voetballend actief. Altijd in de lagere elftallen en immer voor de gezelligheid.

Een leven lang ‘groen en wit zo fris’ wordt vandaag groots gevierd op initiatief van zijn teamgenoten van Hector 5. Harrie Schonewille alias ‘De Pijl’, werd vanochtend opgehaald bij zijn woning op ’t Schild en op ’t Doesgoor wachtte hem vele verrassingen waaronder de bijbehorende erespeld. De goedlachse Gorenaar liet het allemaal, diep onder de indruk, over zich heen komen en speelde ook nog een competitieduel. In een speciaal jubileumshirt won hij met zijn ploeg, als kers op de taart, met maar liefst 14-1 van Rood Zwart.

Gerelateerde berichten

  • Martin Olijdam 50 jaar !15 mei 2019 Martin Olijdam 50 jaar ! Hij is in Goor vooral bekend als de superspits van SV Hector in de jaren '90 die toen begeerd werd door vele clubs. Nu is hij een veteraan. Ook als het om zijn leeftijd gaat. Martin […]
  • John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar…9 juni 2017 John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar… John “Bompa” Sportel is donderdag 50 jaar geworden. John dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij de oudste lid is van de Otto-club. Een genootschap van 8 vrienden dat elk jaar met elkaar […]
  • Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham15 december 2015 Arthur ‘klusser’ Schavemaker ziet Abraham Het grote feest is afgelopen zaterdag al gevierd bij De Zon maar vandaag is het echt zover. Arthur Schavemaker is de magische leeftijdsgrens van 50 jaar gepasseerd. Schavemaker is van […]
  • Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking1 september 2017 Heel Goor uitgenodigd voor hernieuwde huwelijksvoltrekking Een bijzondere uitnodiging die rondwaart op Facebook. De stichting Kobus nodigt heel Goor uit om morgenmiddag om 14.00 uur naar De Braak te komen om daar een huwelijksvoltrekking bij te […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]