Harry ‘De Pijl’ al 50 jaar op het voetbalveld

Een jubilaris die gehuldigd wordt voor vijftig jaar lidmaatschap is op zich al bijzonder maar iemand die tegelijk ook actief voetballend lid is, maakt het wel heel speciaal. Harry Schonewille begon in oktober van het jaar 1969 aan zijn actieve voetbalcarrière bij SV Hector en is heden ten dage nog steeds voetballend actief. Altijd in de lagere elftallen en immer voor de gezelligheid.

Een leven lang ‘groen en wit zo fris’ wordt vandaag groots gevierd op initiatief van zijn teamgenoten van Hector 5. Harrie Schonewille alias ‘De Pijl’, werd vanochtend opgehaald bij zijn woning op ’t Schild en op ’t Doesgoor wachtte hem vele verrassingen waaronder de bijbehorende erespeld. De goedlachse Gorenaar liet het allemaal, diep onder de indruk, over zich heen komen en speelde ook nog een competitieduel. In een speciaal jubileumshirt won hij met zijn ploeg, als kers op de taart, met maar liefst 14-1 van Rood Zwart.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Martin Olijdam 50 jaar !15 mei 2019 Martin Olijdam 50 jaar ! Hij is in Goor vooral bekend als de superspits van SV Hector in de jaren '90 die toen begeerd werd door vele clubs. Nu is hij een veteraan. Ook als het om zijn leeftijd gaat. Martin […]
  • Meistermacher Peter List 75 jaar!26 augustus 2018 Meistermacher Peter List 75 jaar! "Der Deutsche Meistermacher ist heute 75 jahre alt' schrijven vrienden en bekenden vol trots aan Goorsnieuws.nl. Het Duitse voetbaldier Peter List viert vandaag zijn verjaardag voor de 75e […]
  • Van Ommen zwaait als erelid af bij Hector en wordt opgevolgd door Koen Kessels9 november 2019 Van Ommen zwaait als erelid af bij Hector en wordt opgevolgd door Koen Kessels René van Ommen is vanavond benoemd tot erelid van SV Hector. Dat gebeurde tijdens de drukbezochte jaarvergadering van de Goorse voetbalclub in de kantine op sportpark 't Doesgoor. Van […]
  • Partygangster-Pino Johnny tikt de 50 aan5 juli 2020 Partygangster-Pino Johnny tikt de 50 aan Hij maakte in een ver verleden furore in de Goorse Schoolfeestoptocht toen hij in een levensecht Pinopak de jongste jeugd van Goor in vervoering bracht: John Vehof. De benadigde schaatser […]