Schoolfeestvlag op Canadese grond

Het feest der feesten is nog heel ver weg maar het uitdragen ervan is een gebeuren dat het hele jaar door gebeurd. En dat over de hele wereld. Onderstaande foto kregen we van Wim en Christien Stokkentreef. De prent met het duo en de Schoolfeestvlag is genomen bij de ingang van het bekende Ucluet in British Columbia aan de westkust van Vancouver Island.

Gerelateerde berichten

  • Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online1 juni 2017 Vlag kan nu echt uit, Schoolfeest-fotosite online Goor begint al aardig geel te kleuren en dat komt doordat veel Gorenaren de beroemde Schoolfeestvlag al hebben hangen. Velen kiezen daarvoor de dag dat het nog zes weken duurt tot het […]
  • Schoolfeestvlag in top bij ’t Kukelnest17 mei 2017 Schoolfeestvlag in top bij ’t Kukelnest Veel Gorenaren hebben de bekende gele Schoolfeestvlag al hangen sinds de donderdag dat het 'zes wekke' voor het Feest der Feesten was. De organisatie van het Schoolfeest verordonneerde […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest15 mei 2019 Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest Het is vandaag precies 'zes wekke veur 't Skoolfees' dat los zal barsten met het feest voor de senioren, die na de jaarlijkse busreis van morgen, op woensdag 26 juni het Feest der Feesten […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (6) - De bodem van de Tente ligt er en dus kan de daadwerkelijke opbouw beginnen. Medewerkers van De Weerd Tentbouw zijn vanmorgen begonnen met het leggen van de vloerdelen die aan het […]