Hoe vijanden vrienden werden…

Een fraai en uiterst sprtief tafereel net voor het begin van de tweede helft van het Jo19-team van vv Twenthe tegen de leeftijdsgenoten van WVV. Op sportpak Piep’n Willem in Goor. Bij een stand van 2-1 kwam Thomas Wegdam van de bezoekers oog in oog met Twenthe-goalie Mitchel Voortman. Deze kwam onbesuisd in en torpedeerde de Hengeveldse aanvaller om zo een goal te voorkomen. Ondanks de pijn nuanceerde Wegdam de ‘kamikaze-actie’ van de doelman direct. “Hij is er zelf ook van geschrokken, het was geen bewuste overtreding denk ik”. Hij liep wel een dikke en blauwe knie op maar nam de Goorse keeper desondanks niets kwalijk. Arm in arm werden ze net voor aanvang van het tweede bedrijf op de kiek gezet. ‘Hoe vijanden vrienden werden…’

Thomas Wegdam (l) en Mitchel Voortman (r)

Gerelateerde berichten

  • Technische problemen voor Goorse Solarboot12 juni 2016 Technische problemen voor Goorse Solarboot Het Young Solarteam van de scholegemeenschap De Waerdenborch kende technische malheur tijdens de tweede wedstrijd, meetellend om het Nederlands kampioenschap in de wateren bij Oosterwolde. […]
  • Opening Skatepark op woensdag 25 oktober21 oktober 2017 Opening Skatepark op woensdag 25 oktober Het nieuwe Skatepark achter de brandweerkazerne in Goor wordt op woensdag 25 oktober officieel geopend. Vanaf 14.00 uur is er dan onder meer een demonstratie van topskaters uit Rotterdam. […]
  • Zwaarbevochten zege GFC op WVV1 oktober 2017 Zwaarbevochten zege GFC op WVV GFC heeft de uitstekende seizoenstart een mooi vervolg kunnen geven. Na de zege van vorige week, in en tegen Buurse, werd vandaag met 1-0 gewonnen van […]
  • Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV7 april 2018 Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV Het is dé kraker in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal. Na WVV-GFC kan een voorschot worden genomen op wie er uiteindelijk met de titel aan […]
  • 4e klasse B.eter…27 augustus 2017 4e klasse B.eter… De voorbereidingen van de Goorse clubs op het nieuwe voetbalseizoen zijn inmiddels in volle gang en een ieder maakt zich op voor de beker- en competitiestart. Met name de fans van Hector […]